MagicWorld-RP.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MagicWorld-RP.

Çok yeni ama çok güzel bir RPG forumu. MagicWorld.. Aramıza katılın hadi durmayın!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

~ Oturma Odası ~

YazarMesaj
Elizabeth May Warner
Müdire/Gryffindor B.S/K.S.K.S Profesörü
Elizabeth May Warner

Kadın
En Belirgin Özelliği: : inatçı
Rp Partneri: : -Edward Cullen-
Lakaplar: : ...
Güç :
~ Oturma Odası ~ Left_bar_bleue90 / 10090 / 100~ Oturma Odası ~ Right_bar_bleue

Taraf : Zümrüdüanka Yoldaşlığı
Galleon : 150
Rpg Puanı :
~ Oturma Odası ~ Left_bar_bleue98 / 10098 / 100~ Oturma Odası ~ Right_bar_bleue

~ Oturma Odası ~ Empty
MesajKonu: ~ Oturma Odası ~   ~ Oturma Odası ~ Icon_minitimePtsi Ekim 13, 2008 6:00 pm

...
http://magicworld.yetkinforum.com/
Elizabeth May Warner
Elizabeth May Warner

Kadın
En Belirgin Özelliği: : inatçı
Rp Partneri: : -Edward Cullen-
Lakaplar: : ...
Güç :
~ Oturma Odası ~ Left_bar_bleue90 / 10090 / 100~ Oturma Odası ~ Right_bar_bleue

Taraf : Zümrüdüanka Yoldaşlığı
Galleon : 150
Rpg Puanı :
~ Oturma Odası ~ Left_bar_bleue98 / 10098 / 100~ Oturma Odası ~ Right_bar_bleue

~ Oturma Odası ~ Empty
MesajKonu: Geri: ~ Oturma Odası ~   ~ Oturma Odası ~ Icon_minitimePtsi Haz. 15, 2009 4:42 pm

Alışverişten sonra Esme ve Rosalie'den beni kendi evime bırakmalarını istedim. Onlarda öyle yaptılar. Rosalie pek memnun olmamıştı. Çünkü her yalnız kaldığımda başıma bir iş geliyordu. Ama onlara yalnız kalmak istediğimi söylediğimde çok fazla üsteleyemediler. Eve girdiğimde büyük salonu hızla geçip oturma odasındaki krem renk kanepeye kendimi attım.

Çantamdaki katlanmış gazeteyi çıkardım. Röportajı baştan sona iki kez okudum. Joseph'in her cevabında sinirim bir kat daha arttı. Yoktu öyle mi? Dean Ormanında hepimizi yok etmek üzereyken ve biz zor bir şekilde kurtulmuşken Edward ve James onu gözleriyle görmüşken o yoktu öyle mi? Melody annemi katlederken bu bir kıskançlıktı öyle mi? Dikkatimi zorla diğer haberlere verdim. Ama aklım o haberdeydi. Bizim evleneceğimizi yazmışlardı. Bu haber gülümsememe neden oldu. Diğer haberleride okudum. Blair ve Joseph'i o an o kadar sinirli olmasam kutlardım ama bu işi daha sakin bir zamanda yapmaya karar verdim. Gazeteyi katlaıo sehpaya fırlattım. Kanepeye uzandım. Odama gidecek halim yoktu. Bir süre tavanı seyrettikten sonra göz kapaklarım ağırlaştı ve derin bir uykuya daldım. Bir süre sonra soluk soluğa uyandım. Berbat bir kabus görmüştüm. Angelica'nın ölümünü tekrar görmüştüm ve bu sefer hançeri atan kişi bendim. Uyandığımda heryerim titriyordu. Kanepede doğruldum ve dikkatimi dağıtacak birşeyler aradım. Okuduğum gazeteyi tekrar elime aldım ve aynı haberleri tekrar okumaya başladım.
http://magicworld.yetkinforum.com/

~ Oturma Odası ~
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-