Konu: Sihir Bakanı Mr.Phoenix'in Ofisi Salı Ekim 28, 2008 3:52 pm
***RP IN***
Joseph Phoenix
Konu: Geri: Sihir Bakanı Mr.Phoenix'in Ofisi Perş. Ara. 04, 2008 7:56 pm
Her zamanki gibi, sihirli saati 6'yı gösterdiğinde gözlerini açtı Joseph. Her derin uykudan kalkan insan gibi o da birkaç saniye boyunca saf saf etrafına bakındı. Yavaşça doğruldu ve tam yatağının karşısındaki, turkuaz rengindeki perdeleri açık olan pencereden dışarıya baktı. Ufukta turuncu sarı karışımı renk görünüyordu. Güneş doğmak üzereydi...
Kahvaltısını ettkiten sonra, ki yarım saat sürmüştü, evinden dışarı adımını attı. Manhattan'ın mükemmel havasını soludu derin bir nefesle. Devasa bahçesi neredeyse kumsala kadar uzanıyordu. Okyanusun hafif dalgalarının kumsala çarpışını duyabiliyordu. Çok sakindi bu sabah Manhattan...
Koyu kırmızı renkteki pelerinini tutup cisimlendi. Her zamanki gibi atriyumdaki görevlilere selam verdi. Cana yakın olmaya çalışmıyordu. Ama onun yapısında bu vardı. İnsanlara soğuk davranmak veya onları terslemek doğasında yoktu. Ama her zaman iğneleyici sözler söylemeyi severdi. Ofisine doğru giderken herkese selam veriyor, pek sevmediği çalışanları görünce ise sadece kafasını hafifçe eğmekle yetiniyordu.
Camının üzerinde Joseph Phoenix yazan kapıyı açtı. Hiçbir ses çıkarmadan açılan kapının ardından içeri girdi ve kapattı kapısını. Pelerinini çıkarıp astı ve şöminenin başına geçti. Asasını hafifçe salladı ve şömine yanmaya başladı. Hava soğuktu Amerika'nın tam tersine. Masasına baktığında yığınla belgenin onu beklediğini gördü. İşini seviyordu ama dudak bükmekten kendisini alamamıştı. Denetlenmesi gereken bölümler, imzalanması gereken belgeler vardı. Bir süre şömine başında, rahat koltuğunda oturduktan sonra masasının başına geçti ve kafasını kağıtların içine gömdü.
Blair Granger
Konu: Geri: Sihir Bakanı Mr.Phoenix'in Ofisi Salı Haz. 16, 2009 7:54 pm
Blair Joseph'i bir daha görecekti.Heyecandan yerinde duramıyordu.Kalbi yerinden fırlayacak gibiydi.Joseph'in odasının 7.katta olduğunu öğrendi ve 7.kata çıktı.Onun Yanına Yaklaştıkça kalbi duracak gibi oluyordu."Onu görüncede duracak herhalde" diye düşündü Blair.
Blair Bir anda şaşırdı Joseph bakan mıydı?Bunu kendisine söylememesine şaşırdı Blair.Oysaki o ona herşeyini anlatmıştı. Belkide Şimdi anlatıcaktı Joseph öyle düşünmüştü dedi kendi kendine.ardından "Her neyse artık öğrendim.Gündem olaylarını daha çok takip etmeliyim" dedi
Yüzünü Kocaman bir gülümseme Kapladı.Kendine Sorular sormaya başladı :"Ne yapsam?" "Nasıl Davransam?" Ve en sonunda kendi olmaya karar verdi.O an ne hissedecekse öyle davranacaktı.Joseph'in Onu bir daha görmek istemesi onu çok sevindirmişti.Dünya'nın en mutlu varlığı olmuştu o anda...
"Belkide O da bana karşı birşeyler hissediyordur." dedi kendi kendine.Sonrada "Bunu kendime bu kadar çabuk sormamalıyım" dedi.Joseph'in ona anlatacaklarını çok merak ediyordu.Onu herşeyiyle tanımak istiyordu.Onu anlamak destek olmak en büyük dileğiydi...
Joseph onu Dinleyen ilk kişiydi.Blair için kimse bu kadar değerli olmamamıştı..İlk defa birisine bu kadar çok değer veriyordu. Ve anladığı kadarıyla Joseph'te ona çok değer veriyordu.Bu Blair'ı Mutlu ediyordu.Blair derin bir nefes aldı ve içeriye girdi...
Joseph'i görmüştü.Kalbinin sesini Joseph'in duymasından korkuyordu.Kalbi hiçbir zaman bu kadar çalışmamıştı.O hep durmak istemişti.Amaşimdi sanki hiç atmamış gibi atıyordu Kalbi.Joseph biraz uykusuz görünüyordu ama o bu haliylede mükemmeldi Blair:"Merhaba.." dedi Joseph'e.
Joseph Phoenix
Konu: Geri: Sihir Bakanı Mr.Phoenix'in Ofisi Salı Haz. 16, 2009 8:26 pm
Joseph kısa bir uykudan sonra Bakanlık'a gelmiş ve her zamanki gibi odasına girmişti. Bugün masasında fazla dosya yoktu. Akşama doğru da Bakanlık'ı denetlemeyi düşünüyordu. Bu aralar söylentiler yayılıyordu. Bir iki dedikoducu, Karanlık Lord diye bir söylenti yaymış bir sürü insan inanmıştı.
"Lordmuş." dedi Joseph dudak bükerek. "Gelsin tanışalım."
Yaz gelmiş, havalar ısınmıştı. Londra her ne kadar fazla ısınmasa da eskisi kadar soğuk değildi. Şöminesi yine de yapmacık bir şekilde yanıyordu. Alevler de inandırıcı olmayan bir şekilde dans ediyorlardı. Joseph alevlere bakarken dalmış ve geçen geceyi hatırlamıştı.
"Bugün gelmesi gerekiyor..." dedi Joseph. "O zaman bugün Bakanlık'ı denetleyemem..."
Joseph Bakanlık'ı denetlemesini ertelediğine sevinmemişti. Asıl sevinci güzel kadını tekrar görecek olmasıydı. Gece kadının elini tutmuştu. O anki hislerini açıklamak için sözcük bulamıyordu Joseph. Gözlerine bakarken hissettiklerini açıklaması ise mümkün değildi. Bugüne kadar o kadar güzel gözler görmemişti.
"Gelecek mi aca..." sözünü tamamlayamamıştı Joseph kapısı çalınınca. Kapı açılıp da içeri Blair girince ise kalbi duracak gibi olmuştu. Kadın zarif adımlarla içeri girmiş ve güzel gözlerini Joseph'e odaklamıştı. Joseph hemen ayağa kalktı.
"Merhaba..." dedi Blair. Joseph masasının başından ayrıldı ve kadının hoş elini tutup öptü.
"Gelmene ne kadar sevindim anlatamam." dedi Joseph kadını oturması için rahat koltuklardan birisine götürürken. " Ayrıldığımız saatten beri seni düşünüyorum..."
Joseph açık sözlü bir adamdı. Ama bu kadar açık sözlü olduğunu bilmiyordu. Ağzından çıkanlara hakim olamamıştı. Şimdi kadının bir tokat atıp gideceğini sanıyordu. Ama Blair'in de ona karşı bir şeyler hissettiğini düşünüyordu. Joseph bugün Blair'e hissettiklerini söyleyecekti. Buna karar verdi. Ama nasıl...
Blair Granger
Konu: Geri: Sihir Bakanı Mr.Phoenix'in Ofisi Salı Haz. 16, 2009 8:38 pm
Blair "Merhaba" dediği an heyecandan odadan koşarak uzaklaşmak istedi.Ama Joseph'i görmeyi çok istiyordu.Joseph nazik bir şekilde Blair'ın Elini öptü.Blair O an heyecandan yere düşecek gibi oldu titriyordu. "Gelmene ne kadar sevindim anlatamam" dedi Joseph.İşte Blair'ın yüzünü o an sıcak ve tatlı bir gülümseme kapladı.Koltuklara oturdular. Joseph "Ayrıldığımız saaten beri seni düşünüyorum" diyince Blair kıpkırmızı olmuştu.Bir yandan utanıyordu.Bir yandanda sevinçten içi içini yiyordu..Bu cümleye"Bende" diyerek cevap verdi Blair.Bir an ne dediğine kendide şaşırmıştı.
Joseph'in Gözlerinin içine baktı.Sanki onu uzun zamandır görmemiş gibiydi.Büyük bir özlemle Bakıyordu.Onu görünce ne kadar özlediğini anladı Joseph'i.Gülümsemesi yüzünden bir türlü düşmüyordu ciddi olamıyordu.Zaten Ciddi olmakta istemiyordu.Joseph'in Yanında kendi oluyordu.
Acaba Ona karşı hissettiklerimi ona açıklasammı?Diye düşündü.Derin bir iç çekti.Şu anda Doğru düzgün düşünemiyordu Bile.Heyecandan Yerinde duramıyordu.Kim bilir nasıl görünüyordu.
Daha fazla dayanamadı Konuşmak istiyordu.Sadece Joseph'e bakması da yeterdi ama söliyecekti.. "Seni Çok Özledim" dedi bir anda.
Joseph Phoenix
Konu: Geri: Sihir Bakanı Mr.Phoenix'in Ofisi Salı Haz. 16, 2009 9:21 pm
Joseph'in kalbi patlayacak gibi oldu o iki kelimeyi duyduğunda. Yüzündeki şaşkınlık ifadesinin yerini mutluluk alıyordu. Aşık olmuştu. Artık biliyordu. Blair de onu seviyordu. Emindi bundan artık. Söyleyebilirdi onu sevdiğini. İlk görüşte aşık olduğunu. Onu çok sevdiğini söyleyebilirdi. Zorlukla gülümsedi. Zorlukla gülümsedi çünkü kendisine hakim olmakta zorlanıyordu. Kalbi o kadar hızlı atıyordu, damarlarındaki kan o kadar hızlı akıyordu ki; yerinde durmak zordu.
"Blair..." dedi Joseph kadının karşısında tek dizinin üzerine çökerek. Sanki evlenme teklif edecekmiş gibiydi. Joseph belki bir gün diye düşündü. Belki bir gün bu şekilde Blair'e evlenme teklif ederdi. Ama şimdi... "Ben senden çok hoşlandım."
Joseph ne dediğini kısa bir süre düşündü. "Hayır, sana yalan söyledim." dedi Joseph gülümseyerek. "Ben sana aşık oldum."
Joseph kadının ne diyeceğini beklemeye başladı. Heyecandan düşünemiyordu artık.
Blair Granger
Konu: Geri: Sihir Bakanı Mr.Phoenix'in Ofisi Salı Haz. 16, 2009 9:30 pm
Blair ne dediğine kendi bile şaşırmıştı.İçindekiler bir anda ağızından söz tarzında döküldü.Joseph zorlukla gülümsedi.Ve Blair'ın karşısında diz çöktü.Blair o an ne olduğunu anlayamamıştı tek anladığı sanki yeni yaşamaya başlamış gibiydi ama sanki kalbi heyecandan duracaktı.Önünde diz çökmüş olan Joseph "Ben senden çok hoşlandım" dedi.Blair'ın o an hem doğuşu hemde heyecandan ölüş anı gibiydi.Sonra Joseph Ekledi:"Hayır , Sana Yalan söyledim" dedi.O an Blair Joseph'in kendisine şaka yaptığını sandı ama hemen ardından "Ben sana aşık oldum." diyince heyecandan bayılacaak duruma düştü.
Dilini koparlarmıştı sanki...Birşey diyemiyordu.Ama hemen cevap vermesi lazımdı Joseph Yanlış Anlayabilirdi.Nefesini düzene sokmaya çalışıyordu.Heyecandan nefes almayı bile unutmuştu diyeceklerini toparlamaya çalıştı.İlk defa aşık olmuştu ve böyle şeyler hissediyordu.Kendi elinde olmadan Joseph'in boynuna atladı ve:"Seni benliğimden hayatımdan herkesten ve herşeyimden çok seviyorum.Sana olan aşkım hiçbir zaman bitmeyecek" dedi.
Blair Granger
Konu: Geri: Sihir Bakanı Mr.Phoenix'in Ofisi Salı Haz. 23, 2009 9:00 pm
Blair sabah kalktığında yepyeni karalar almıştı... İlk önce kendine fazlalık yapan şeylerden kurtulacaktı... Üstüne alelade bir elbies alıp bakanlığın yolunu tuttu... Odanın kapısını kırarcasına açarken Joseph telefonla konuşuyordu... Kim bilir yine kime aynı şeyleri yapıyordu diye düşündü... O daha ayağa kalkmadan '' Jomec pardon Joseph senden ayrılmak istiyorum bir daha aramazsan sevinirim. Hayatında gönül işlerinde başarılar umarım kendin gibi birini bulmaz hep benim gibileri bulursun ki işlerin rast gitsin... Ki bulabileceğini hiç sanmıyorum... Neyse baya konuştum sana bye bye'' diyerek umursamaz bir tavırla odayı terketti... Şimdi bir yükten kurtulmuştu ve rahatlamıştı... Artık önüne bakabilecekti...