Elizabeth May Warner Müdire/Gryffindor B.S/K.S.K.S Profesörü
Mesaj Sayısı : 557Yaş : 31En Belirgin Özelliği: : inatçıRp Partneri: : -Edward Cullen-Lakaplar: : ...Güç : Taraf : Zümrüdüanka YoldaşlığıGalleon : 150Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 04/09/08 Konu: ~~Öneri~~~ Salı Ara. 09, 2008 9:09 pm arkadaşlar bu benim şahsi fikrim size de sunmak istedim. Meta. su olanlar onun için ayrı bir lejant oluştursun çünkü öbür türlü karışıklıklar yaşanabilir. Ve sizden özellikle şunu riza ediyorum meta. nuzu casus olarak kullanmayın bunun için özel izine verilmesini bekleyin çünkü her meta. su olan casus olursa .... vay halimize
)))
ya da ikinci karakter durumunu sadece meta olanlar kullansın böylece karışıklık olmaz o iki karakterin birbirinin meta. sı olduğu bilinecek tabii. Bizde isim konusunda sıkıntı yaşamayız falan... anlatamadım galiba :SS
Joseph Phoenix Sihir Bakanı/Aydınlık Lord
Mesaj Sayısı : 295Yaş : 32En Belirgin Özelliği: : KorkusuzRp Partneri: : Blair GrangerLakaplar: : The AnswerGüç : Taraf : Z.A.YGalleon : 150Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 21/10/08 Konu: Geri: ~~Öneri~~~ C.tesi Ara. 13, 2008 8:07 pm Anlatamadın
Mesaj Sayısı : 557Yaş : 31En Belirgin Özelliği: : inatçıRp Partneri: : -Edward Cullen-Lakaplar: : ...Güç : Taraf : Zümrüdüanka YoldaşlığıGalleon : 150Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 04/09/08 Konu: Geri: ~~Öneri~~~ C.tesi Ara. 13, 2008 8:18 pm farkettim
Angelly Melanié Béll Slytherin B.S/İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 260Yaş : 30En Belirgin Özelliği: : delü :)Lakaplar: : MéLL , AngeL vs.Güç : Taraf : Ölüm Yiyenim ben LeynGalleon : 150Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 06/10/08 Alyson Scarlett Bell Muggle Bilimleri Profesörü/Ravenclaw B. S.
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: ~~Öneri~~~ C.tesi Ara. 13, 2008 9:22 pm
Mesaj Sayısı : 557Yaş : 31En Belirgin Özelliği: : inatçıRp Partneri: : -Edward Cullen-Lakaplar: : ...Güç : Taraf : Zümrüdüanka YoldaşlığıGalleon : 150Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 04/09/08 Konu: Geri: ~~Öneri~~~ C.tesi Ara. 13, 2008 10:53 pm amaaan boşverin KİLİT !!!
Alex Dennis Béll Slytherin I. Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 28Yaş : 31En Belirgin Özelliği: : YağuşukLuLuğu yiter xD!!Rp Partneri: : ~ELde Edecek Oniiy xD~Lakaplar: : Hey Sen!Güç : Taraf : DarkSide~Galleon : 10Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 05/12/08 Konu: Geri: ~~Öneri~~~ Paz Ara. 14, 2008 12:28 am ben anladım whfnqwjıf.