Angelly Melanié Béll Slytherin B.S/İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 260Yaş : 30En Belirgin Özelliği: : delü :)Lakaplar: : MéLL , AngeL vs.Güç : Taraf : Ölüm Yiyenim ben LeynGalleon : 150Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 06/10/08 Alyson Scarlett Bell Muggle Bilimleri Profesörü/Ravenclaw B. S.
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Uyarı~~~~~~ Paz Ara. 21, 2008 7:52 pm tehtidde süper ha
Elizabeth May Warner Müdire/Gryffindor B.S/K.S.K.S Profesörü
Mesaj Sayısı : 557Yaş : 31En Belirgin Özelliği: : inatçıRp Partneri: : -Edward Cullen-Lakaplar: : ...Güç : Taraf : Zümrüdüanka YoldaşlığıGalleon : 150Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 04/09/08 Konu: Geri: Uyarı~~~~~~ Perş. Ara. 25, 2008 9:04 pm Hadi arkadaşlar bir yerden başlamak zorundayız lütfen herkes rpg bıraksın!!! Eğer mesele düşük alıcam korkusuysa bunu unutun. Daniel'a birkez daha teşekkür ediyorum. İlk yazdığı için.
Daniel Potter
Mesaj Sayısı : 3Yaş : 28En Belirgin Özelliği: : çatalağızRp Partneri: : WANTED ama kesinlikle bulcamLakaplar: : potter,pot,Güç : Taraf : KARANLIK TARAF BENİM TARAFIMRpg Puanı : Kayıt tarihi : 27/11/08 Konu: Geri: Uyarı~~~~~~ Cuma Ara. 26, 2008 2:21 pm Emily Mary Watson demiş ki: Hadi arkadaşlar bir yerden başlamak zorundayız lütfen herkes rpg bıraksın!!! Eğer mesele düşük alıcam korkusuysa bunu unutun. Daniel'a birkez daha teşekkür ediyorum. İlk yazdığı için. kesinlikle katılıyorum +1
eğer korkuyorsanız hiç korkmayın hiç birşey yok iğnemi batıracaksınız korkuyorsunuz hemen yapıp puan bekleyeceksiniz