Ad: Cameron Crystal Soyad: Connor Karakter Özellikleri: Soğukkanlı bir kişiliğe sahip olan Cameron katı biridir. Acıma duygusundan yoksundur. İntikam kavramından anlamaz ama ölmesi gerekiğini düşündüğü herkesi öldürür. Kısa ve net cevaplar vermeyi seven Cameron arkadas canlısı değildir. Arkadas edinmeyi sevmez. İnsanlarla cogunlukla fazla konusmaz. Merhaba deyip konu acanlardan değildir ve acanlarıda pek sevmez. Sahtekar ve ikiyuzlu biri olan Cameron bu ozelligi sayesinde su anda neredeyse istediği herseye sahip bir hayatta yasıyor. Ailesi ile yasayan Cameron Safkandır. Ailesindeki herkeste safkandır. Cameron şımarık olarak yetiştirilmeye çalışılmıştır ama asl şımarık biri olmamıştır. Ailesindeki tek kız çocugudur ve en degerli cocuktur. Kendiyle her zaman övünür, kendinden gurur duyar ve insanları küçümser. O her zaman herseyin en iyisini bilir. Dudak okuyabilir ve uzaktanda olsa konusulan onemli bir konuyu cok iyi duyabilir. Tehditkar bakısları olan Cameron insanları cogunlukla urkutur. Cameron yalnız ama guclu bir kızdır. Fiziksel Özellik: Orta boylarda, zayıf, giyimi şık bir kızdır. Örnek Rpg:[en az 10 satır olmalıdır]:
"Buralarda bir yerlerde olmalı.". Ayak sesleri duyulur yan odadan.. "Kim var orada?" Cameron odanın en karanlık yerine gider ve saklanır. Biri odaya girmiştir.. "Kim var orada dedim?". Cameron usulca saklandıgı yerden cıkar ve gelen kadının karsısında durur, "Merhaba." . Kadın korkak bir şekilde, "Evime nasıl girdin? Kimsin sen? Ne istiyorsun?". Cameron kadına yaklastı ve kadını suzdukten sonra, "Bilgi." dedi. "Ne bilgisi? Kimsin sen?!" Kadın bagırmıstı. Eline telefonu alır, "Söyle! Yoksa polisi arayacagım!" Cameron ani bir hareketle kadının elini kıvırır ve telefonu alıp camdan atar, "Jason Colinné Ryan kim?". "O.. o benim erkek kardeşim.. sen kimsin?" diye sordu kadın korkuyla.. Cameron kadına dahada yaklasır ve, "Su anda nerede?" "Bilmiyorum." "Nerede?" "Eger soylersem ona zarar verirsin." "Hayır." "Soylersem beni rahat bırakır mısın? Ona da dokunma. Lütfen. Onun yardıma ihtiyacı var. Bazı adamlar pesinde. O yuzden kactı." "Yardım edebilirim." "Gercekten mi?" "Söz." "O.. o.. su anda hava limanında olmalı. 2 bucukta ucagı vardı." Cameron bunu duyduktan sonra bir sure kadına baktı ve kadının yanından gecip gittikten sonra aniden kapıda durdu ve asasını cıkarıp, "Avada Kedavra" dedi sogukkanlı bir tavırla. Kadın öldü ve yere yıgıldı. Cameron oradan ayrıldı ve evin yolunu tuttu. -Evde- "Jason Colinné Ryan öldü." "Ne? Sen mi oldurdun?" Cameron onunde hırlayan bir pantermiscesine duran erkege bakıp, "Evet." "Bu senin gorevin degildi!" "Evet ama oldururlmeliydi." "Benim emirlerime karsı geliyorsun!" "Özür dilerim." "Bir daha olmayacak!" "Peki." "Söz ver." "Söz." Dedi Cameron ve yatak odasına dogru yol aldı ve yururken sarkı soylemeye basladı..