Genç adam ıssız sokakta ilerliyordu. Adımları koşar gibi değildi ama ayaklarının uzun olması nedeniyle bir anlık sürede mesafe kat ediyordu. Uzun sokak
bitipte tüm dükkanlarının ışıkları sönmüş olan ve bir ölüm sessizliğindeki caddeye çıkınca kehribar taşı rengi gözleri kısıldı. Adımlarını biraz daha hızlandırıp dar,
yerlerde kağıtlar ve çöp olan karanlık bir sokağa girdi. Uzun ama dar bir kapının önüne geldi, eli kapının kolunu tuttu, kapı açıktı. Bir an içeri girmekte tereddüt
yaşadı. Sonra tüm yakışıklılığı ile kapıdan içeri girdi.
''Ed, Ed, Edward bu senmisin!'' Genç cadı içinde bir sevinç denizi ile yakışıklı vampire sarıldı.
''Dur tamam artık döndüm, çokmu uzun zaman oldu. Baya uzun zamandır avlanıyordum'' Genç oğlan ve odadakiler kikirdedi.
''Tamam Bells. Bu kadar korkmana anlam veremiyorum, bir vampirin gücünü, bir büyücünün yeteneklerini almış biri için daha fazla endişelenemezdin
herhalde.'' Edward beyaz yüzünün parlaklığı ile gülümsedi.
''Gerçekten beni bu kadar seviyormusun, bende büyü öğrenmek için benle takılıyorsun zannetmiştim.'' Edward kikirdedi.
Ardından Edward bir kanepeye yerleşti. Gözleri susamadığı için mutlu ve sarıydı. Kardeşleri ve Bella diğer koltuklara yerleşti ve Edward'ı dinlemeye başladılar.
''Tüm hafta Sibirya'nın kuzeyinde dolaştım, tam 4 tane kutup ayısı ve dönerken bir alageyik avladım. Kanımca, 1 ay bu beni çok rahat idare eder.'' dedi.
Ardından ''çok yorgunum sanırım biraz dinlenmeliyim'' dedi, odadaki herkes kahkahalara boğuldu. Çünkü vampirler asla yorulmazlardı. Zaten aynı zamanda büyücü olduğu için heryere buharlaşarak gidiyordu
Daha sonra Bella ile birlikte üst kata çıktılar Bella meraklı gözlerle ona bakıyordu ama o bunula ilgilenmiyordu. Ama sonra Bella kendini tutamayıp '' en azından arada
sırada bir muggle telefonu ile beni arayabilirdin'' dedi gözleri öfke ile kızarmıştı. Edward ona dönerek '' sanırım avlanırken konsantrasyonum bozulmasın diye telefonu
titreşime almıştım'' kikirdedi. Bella hışımla '' doğru senin 7 gün 24 saat avlandığını unutmuşum. Zaten bir ayıyı avlaman 20 dakikadan fazla sürüyordu değilmi ?'' bu bir soru
değil kızgınlık ifadesiydi.
Edward '' sanırım 108 yaşında yarı vampir yarı büyücü olarak başımın çaresine bakamazdım'' dedi. Ardından '' bunu tartışmayalım belliki beni beklerken uyumak aklına
gelmemiş, hadi sen yat'' Bella'nın kafasını soğuk göğsüne yatırdı ve saçlarını okşamaya başladı...
Ama Edward düşünceliydi acaba okuldaki profesörlüğünde başarılı olabilecekmiydi.
Acaba vampir olduğunu müdür hariç başka biri bilecekmiydi. Bella uyanana kadar bu düşüncelerle uyuma numarası yaptı....
Elizabeth May Warner
Konu: Geri: Edward Cullen Çarş. Mart 25, 2009 5:22 pm
Peki kabul !!
Tommy John Euryale
Konu: Geri: Edward Cullen Çarş. Mart 25, 2009 5:23 pm
Teşekkür ederim !
Elizabeth May Warner
Konu: Geri: Edward Cullen Çarş. Mart 25, 2009 5:26 pm