Bu oda çok ferah ve gardolaplar tüm duvarları işgal etmiş durumda.... Buranın penceresi hayali bir şelaleye bakıyor ve her saat suyun dinlendirici sesi buranın misafiri.... Burası da beyaz conceptli ve yatak yok.... Sürekli klasik müzik çalan bir plak çalar var....
Juliet Nerissa Cullen
Mesaj Sayısı : 613 Yaş : 29 En Belirgin Özelliği: : değişken... Rp Partneri: : Cık ı-ıh xD Lakaplar: : July Güç : Taraf : Z.A.Y Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 22/03/09
Konu: Geri: '''Rosalie'nin Odası''' Salı Haz. 16, 2009 11:15 am
Aklıma ilk gelen yer roseun odası...Çünkü bura mayın en son kaldığı
yer..Tarağını burada unuttuğunu biliyorum..Bunun bize büyük yardımı dokunabilir
çekmeceden tarağın
olduğunu gördüğüm yere bakıyorum roseun anladığını hisediyorum..Sanki edwardın
yeteneğinden ondada var..Rose en sevdiğim olmasada en anladığım kardeşim birbirimizni
ne ypacağını çok iyi biliyoruz..Hatta planımı bile şimdiden anlamış olabilir ki öyle de
gözüküyor..Yinede ben anlatmaya başlıyorum bir yandan taraktaki saçları çıkarırken
oldukça acelemiz var..
Rosalie Cullen
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 32 En Belirgin Özelliği: : Sinirli Güç : Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 25/04/09
Konu: Geri: '''Rosalie'nin Odası''' Salı Haz. 16, 2009 11:21 am
Juliet'in söyledikleri beynine bir çivi gibi indi. MAy'i alışverişten sonra eve yalnız başına
bırakırkenki hissi hatırladı. İçini suçluluk duygusu kapladı. Juliet taraktan aldığı saç tellerini
hızlıca bir tüpe koyarken Rose geçirdiği şoku atlatmaya çalışıyordu. Plan belliydi. Hemen