MagicWorld-RP.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MagicWorld-RP.

Çok yeni ama çok güzel bir RPG forumu. MagicWorld.. Aramıza katılın hadi durmayın!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

'''Rosalie'nin Odası'''

3 posters
YazarMesaj
Tommy John Euryale
Slytherin B.S/İksir Profesörü
Tommy John Euryale

Erkek
En Belirgin Özelliği: : Karizma ve Çekici
Rp Partneri: : Ölene kadar Elizabeth May****
Lakaplar: : Vampıreman
Güç :
'''Rosalie'nin Odası''' Left_bar_bleue100 / 100100 / 100'''Rosalie'nin Odası''' Right_bar_bleue

Taraf : Z.A.Y.
Rpg Puanı :
'''Rosalie'nin Odası''' Left_bar_bleue91 / 10091 / 100'''Rosalie'nin Odası''' Right_bar_bleue

'''Rosalie'nin Odası''' Empty
MesajKonu: '''Rosalie'nin Odası'''   '''Rosalie'nin Odası''' Icon_minitimeC.tesi Nis. 25, 2009 10:54 pm

Bu oda çok ferah ve gardolaplar tüm duvarları işgal etmiş durumda.... Buranın penceresi hayali bir şelaleye bakıyor ve her saat suyun dinlendirici sesi buranın misafiri.... Burası da beyaz conceptli ve yatak yok.... Sürekli klasik müzik çalan bir plak çalar var....
http://magicworld.yetkinforum.com/
Juliet Nerissa Cullen

Juliet Nerissa Cullen

Kadın
En Belirgin Özelliği: : değişken...
Rp Partneri: : Cık ı-ıh xD
Lakaplar: : July
Güç :
'''Rosalie'nin Odası''' Left_bar_bleue100 / 100100 / 100'''Rosalie'nin Odası''' Right_bar_bleue

Taraf : Z.A.Y
Rpg Puanı :
'''Rosalie'nin Odası''' Left_bar_bleue91 / 10091 / 100'''Rosalie'nin Odası''' Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: '''Rosalie'nin Odası'''   '''Rosalie'nin Odası''' Icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 11:15 am

Aklıma ilk gelen yer roseun odası...Çünkü bura mayın en son kaldığı

yer..Tarağını burada unuttuğunu biliyorum..Bunun bize büyük yardımı dokunabilir

çekmeceden tarağın

olduğunu gördüğüm yere bakıyorum roseun anladığını hisediyorum..Sanki edwardın

yeteneğinden ondada var..Rose en sevdiğim olmasada en anladığım kardeşim birbirimizni

ne ypacağını çok iyi biliyoruz..Hatta planımı bile şimdiden anlamış olabilir ki öyle de

gözüküyor..Yinede ben anlatmaya başlıyorum bir yandan taraktaki saçları çıkarırken

oldukça acelemiz var..
Rosalie Cullen

Rosalie Cullen

En Belirgin Özelliği: : Sinirli
Güç :
'''Rosalie'nin Odası''' Left_bar_bleue80 / 10080 / 100'''Rosalie'nin Odası''' Right_bar_bleue

Rpg Puanı :
'''Rosalie'nin Odası''' Left_bar_bleue0 / 1000 / 100'''Rosalie'nin Odası''' Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: '''Rosalie'nin Odası'''   '''Rosalie'nin Odası''' Icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 11:21 am

Juliet'in söyledikleri beynine bir çivi gibi indi. MAy'i alışverişten sonra eve yalnız başına

bırakırkenki hissi hatırladı. İçini suçluluk duygusu kapladı. Juliet taraktan aldığı saç tellerini

hızlıca bir tüpe koyarken Rose geçirdiği şoku atlatmaya çalışıyordu. Plan belliydi. Hemen

James'e ulaşmak zorundaydılar. Acele etmezlerse ikiside ölebilirdi. Planın işleyip

işlemeyeceği meçhuldü. Ama bu tek şanslarıydı. Rose kendini cisimlenmeye zorladı.

Jamesslerin evine yoğunlaştı. Juliet'in boşta kalan elini yakaladı ve Jameslerin evine

cisimlendiler.

'''Rosalie'nin Odası'''
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-