Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 5:00 pm
Hah
Votka portakal
Alyson Scarlett Bell
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 5:06 pm
cd ...
Joseph Phoenix
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 5:07 pm
Cd'nin modası geçti bari dvd at
Sana hava atıyorum
Alyson Scarlett Bell
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 5:09 pm
söndürsünler havanı :P
Ipod [bununda modası geçmemiştir heralde?]
Joseph Phoenix
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 5:11 pm
Bende vardı ama madem hediye ediyorsun, teşekkürler
Bende sana Konu anlatımlı Biyoloji test kitabımı atıyorum
Alyson Scarlett Bell
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 5:14 pm
ay çok saol benimkilerle birlkte kalorifer kazanına gider artık
bendende bi kalemlik..
Joseph Phoenix
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 5:20 pm
İçinde bir iki kalem varsa iyi olur.Hepsini okulda bıraktım da
El fenerimi atıyorum. Bu aralar gece çok karanlık oluyor. Sırf seni düşündüğümden atıyorum
Alyson Scarlett Bell
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 9:02 pm
ay saol cnm
silgi [seneye okul malzemesi almaan gerek kalmıcak iiyiisn hadi
Joseph Phoenix
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 9:08 pm
Ne kadar düşüncelisin
Odamdaki adını bile bilmediğim çiçeği atıyorum sana Adını öğrenirsen bana da söylersin
Alyson Scarlett Bell
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 9:09 pm
görevimiz
bendende bi vazo
Joseph Phoenix
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 9:10 pm
Aman kırılmasa bari
Al sana bir cüzdan. Ama çarptığında ağrıtmasın diye içini boşalttım. Sırf senin için
Alyson Scarlett Bell
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 9:11 pm
ne kadarda düşüncelisin
şişe
Joseph Phoenix
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 9:13 pm
Ne şişesi? Bunu belirt ki içi doluysa atlayıp kurtarayım şişeyi
Damadın eniştesinden bir ayakkabı kutusu geliyor
Juliet Nerissa Cullen
Mesaj Sayısı : 613 Yaş : 29 En Belirgin Özelliği: : değişken... Rp Partneri: : Cık ı-ıh xD Lakaplar: : July Güç : Taraf : Z.A.Y Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 22/03/09
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 10:41 pm
hımmmm...Tabak
Joseph Phoenix
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 10:42 pm
Ben de sana çanak atayım bari
Juliet Nerissa Cullen
Mesaj Sayısı : 613 Yaş : 29 En Belirgin Özelliği: : değişken... Rp Partneri: : Cık ı-ıh xD Lakaplar: : July Güç : Taraf : Z.A.Y Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 22/03/09
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 11:45 pm
kedii.....
Joseph Phoenix
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 11:46 pm
Köpeğim var yer valla onu Kangaldır
Ben de sana onu atayım bari
Alyson Scarlett Bell
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 11:47 pm
artık sinirlenmem diye umuyorum
al hafif bişey olsun yastık
Juliet Nerissa Cullen
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 11:48 pm
hımmm...tablo.
Joseph Phoenix
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 11:49 pm
Sanat eserini fırlatmak sanatçıya yapılan ayıptır
Al sana şeftali ağacı tohumu
Alyson Scarlett Bell
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 11:50 pm
bu mevsimde süper gider çilek yere düşmmedn tutta boşa gtmesin:D
Joseph Phoenix
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 11:51 pm
Hormonlu değildir umarım yedim ama
Al sana karpuz dilimi en çekirdeksizinden
Juliet Nerissa Cullen
Konu: Geri: Sinirlendiğinde Üstte ki Üyeye Ne Fırlatırsın !!! C.tesi Haz. 20, 2009 11:52 pm