MagicWorld-RP.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MagicWorld-RP.

Çok yeni ama çok güzel bir RPG forumu. MagicWorld.. Aramıza katılın hadi durmayın!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

~~Telaş~~~

3 posters
YazarMesaj
Rosalie Cullen

Rosalie Cullen

En Belirgin Özelliği: : Sinirli
Güç :
~~Telaş~~~ Left_bar_bleue80 / 10080 / 100~~Telaş~~~ Right_bar_bleue

Rpg Puanı :
~~Telaş~~~ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100~~Telaş~~~ Right_bar_bleue

~~Telaş~~~ Empty
MesajKonu: ~~Telaş~~~   ~~Telaş~~~ Icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 11:28 am

Rosalie hiç istemesede James onların son şansıydı. Bu yardım teklifini kabul edeceğinden emindi Rosalie. Kapının önüne geldiklerinde planı anlatmak için cümleleri kafasında sıraya koydu. Juliet'i meşgul etmek istemiyordu. Çünkü onun geleceğe yoğunlaşması gerekiyordu. Rosalie bir kaç adım öne çıktı ve kapıyı yumruklamaya başladı. Bir yandan da bağırıyordu.

"Ah hadi ama aç şu lanet olası kapıyı!!! Bir işe yarıycaksın. May tehlikede!!"

May'i bilebile öne sürmüştü Rose. Yoksa James'in hızlanmasını sağlayamazdı ki! On saniye içinde şu lanet kapıyı açmassa Rose kapıyı kırmaya hazırdı. On dokuz, sekiz...
James Lee Silver
Baş Seherbaz
Baş Seherbaz
James Lee Silver

Erkek
En Belirgin Özelliği: : kararlı
Güç :
~~Telaş~~~ Left_bar_bleue99 / 10099 / 100~~Telaş~~~ Right_bar_bleue

Taraf : ~~~
Rpg Puanı :
~~Telaş~~~ Left_bar_bleue98 / 10098 / 100~~Telaş~~~ Right_bar_bleue

~~Telaş~~~ Empty
MesajKonu: Geri: ~~Telaş~~~   ~~Telaş~~~ Icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 11:35 am

Gece olmuştu artık. Yatağıma uzanmış günü tahlil ediyordum. Oldukça yorucuydu. Aklıma May geldi birden onu özlemiştim. Uzun zamandır görmüyordum da. Gülümsemesi gözlerimin önüne geldi. Benide gülümsetmişti şimdi. Kafamdan çıkaramamıştım onu hala. En kısa sürede görmeyi umdum ve gözlerimi kapadım. Bir süre sonra uyuyamayacağımı anladım. Kalkıp biraz yemek yemeyi planladım. Birden kapımın yumruklandığını duydum. "Ah kim bu manyak?" Usul usul kapıya yöneldim. Şimdide bağırıyordu ziyaretçim.

"Ah hadi ama aç şu lanet olası kapıyı!!! Bir işe yarıycaksın. May tehlikede!!"

Bu sesi tanımıştım. Sarı vampir Rosalie. Ama esas dikkatimi çeken o olmadı. May tehlikede diyordu. Hemen kapıyı açtım ve meraklı gözlerle onlara baktım.
Juliet Nerissa Cullen

Juliet Nerissa Cullen

Kadın
En Belirgin Özelliği: : değişken...
Rp Partneri: : Cık ı-ıh xD
Lakaplar: : July
Güç :
~~Telaş~~~ Left_bar_bleue100 / 100100 / 100~~Telaş~~~ Right_bar_bleue

Taraf : Z.A.Y
Rpg Puanı :
~~Telaş~~~ Left_bar_bleue91 / 10091 / 100~~Telaş~~~ Right_bar_bleue

~~Telaş~~~ Empty
MesajKonu: Geri: ~~Telaş~~~   ~~Telaş~~~ Icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 11:47 am

Roselie beni konuşturmamaya çalışıyrodu..Ama şu anda geleceği görmeye

odaklanamıyordum ve bir işe yaramak istiyordum.. ben konuşmalıydım. benden daha az

nefret ediyor gibydi...Söylediklerimi dinleyebilir anlayabilirdi.. konuşmaya başladım ;kusura

bakma meşgul ediyoruz fakat anlayacağın gibi senide ilgilendiren bir sorunumuz var

Jamesin meraklı gözlerine baktı May'ı ve Edward ı kaçırdılar..Sakin söylemeye çalışmıştım

ama böyle bir ortamda kimse sakin olamıyordu..Ve işin en zor kısmı buydu bizim sana

ihtiyacımz var gözlerim dolmuştu may için ve her ne kadar sevmesende edward için..Ve

anlatmaya başladım..Kabul etmişti bu şaşırtıcıydı mayı ne kadar sevdiği belliydi...İlk defa

bu bizim için iyi bir şeydi ..o zamn dedim gideceğimiz yer belli ve hep birlikte cisimlendik.

~~Telaş~~~
1 sayfadaki 1 sayfası