Karakter Adı: Nephele Lamia Karakter Soyadı: Proteus Doğum Tarihi: 27 Nisan Kan Statüsü: Safkan Okuduğu Bina: Slytherin Uyruk: Yunan Soy: Vampir ve Büyücüler Cinsiyet: Dişi Yaş: 11 Özel Yetenek: Kokuları ayırt edebilmek. Fiziksel Özellikler: Sarı saçları vardır,gözleri altın sarısı ve buz mavisi arasında değişmektedir.Yaşıtlarına normal boydadır,kilosu normaldir.Ten rengi beyaz olmakla beraber her zaman temiz görünmektedir.
Sevdikleri: † Slytherin † Kan kokusu † Maceralar † Karanlık † Erkekler † Aşk † Elde etmek † Eğlenmek † Yeni Yerler Keşfetmek † Güç † Kuralları Çiğnemek † Emir Vermek † Liderlik † Kırmızı † Sis † Özgürlük † Sessizlik † Mezarlıklar † Kiliseler † Haç † Gizem † Sırlar † Rol Yapmak † Şaşırtmak
Sevmedikleri: † Kazık atılması † Işık † Gürültü † Kalabalık † Yönetilmek † Baskı † Unutulmak † Sıcak Havalar † Kıskançlık † Eleştiri Almak † Reddedilmek † Ağlamak † Umursanmamak
En son Lamia Proteus tarafından C.tesi Haz. 20, 2009 9:17 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
*Elizabeth May Warner: Ona saygı göstermek zorundayım,ama duyduklarıma göre o "Aydınlık" taraf için savaşıyor.İşte bu kötü oldu.Mecburen seviyormuş gibi gözükücez!
*Edward Cullen: Belki ikiyüzküyüm.Ama bu profesörü hiç sevmiyorum.Seviyormuş gibi gözükmek zorundayım.Bazen bu işe yarıyor. [Sevmediğim Profesörler] [İdol Yetişkinler] [Sevdiğim Profesörler] [Hoşlanmadığım Yetişkinler] *Diana Catherine Cullen: Hiç hoşuma gitmeyen biri.Nedense birbirimizle alakasız kişileriz.Zaten benden büyük,pek karşılaşacağımızı yada işimin düşeceğini sanmıyorum.Ama ben bu kızdan hoşlanmıyorum. [Nefret Ettiğim Yetişkinler]
En son Lamia Proteus tarafından C.tesi Haz. 20, 2009 9:14 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Mesaj Sayısı : 613 Yaş : 29 En Belirgin Özelliği: : değişken... Rp Partneri: : Cık ı-ıh xD Lakaplar: : July Güç : Taraf : Z.A.Y Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 22/03/09
Konu: Geri: Lamia Proteus C.tesi Haz. 20, 2009 9:15 am
"Juliet Nerissa Cullen" hariç herkes eklendi.Hangi ünlüyü kullandığını bulamadım.Lejantında ICON yok.Eğer verirsen ekleyebilirim.Diğer arkadaşlarda karakterleri gereği pek güzel bir yere eklenemedi.Kusura bakmayın =)
Juliet Nerissa Cullen
Mesaj Sayısı : 613 Yaş : 29 En Belirgin Özelliği: : değişken... Rp Partneri: : Cık ı-ıh xD Lakaplar: : July Güç : Taraf : Z.A.Y Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 22/03/09
Konu: Geri: Lamia Proteus C.tesi Haz. 20, 2009 9:57 am
Hımmm sanırım tarafınla ilgili bu canım..Ama yeni düşmanlar istemiyorum mümkünse ekleme..Bu arada yine sölyeyim ünlüm evangeline ikonları da en kısa zamnda ekliyorum.