MagicWorld-RP.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MagicWorld-RP.

Çok yeni ama çok güzel bir RPG forumu. MagicWorld.. Aramıza katılın hadi durmayın!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Emily Mary Watson

YazarMesaj
Elizabeth May Warner
Müdire/Gryffindor B.S/K.S.K.S Profesörü
Müdire/Gryffindor B.S/K.S.K.S Profesörü
Elizabeth May Warner

Kadın
En Belirgin Özelliği: : inatçı
Rp Partneri: : -Edward Cullen-
Lakaplar: : ...
Güç :
Emily Mary Watson Left_bar_bleue90 / 10090 / 100Emily Mary Watson Right_bar_bleue

Taraf : Zümrüdüanka Yoldaşlığı
Galleon : 150
Rpg Puanı :
Emily Mary Watson Left_bar_bleue98 / 10098 / 100Emily Mary Watson Right_bar_bleue

Emily Mary Watson Empty
MesajKonu: Emily Mary Watson   Emily Mary Watson Icon_minitimeSalı Ekim 07, 2008 5:02 pm

Adı Soyadı:Emily Mary Watson
istediği özellik:metamorfmagus

Sanırım yeniden doğmanın zamanı geldi. Delicesine ağlamak istiyorum ama sadece bir damla yaş akıyor gözlerimden delicesine içmek istiyorum ama boğazım şarabın o acı tadını bir türlü kabullenemiyor. Artık kanımı akıtmanın vakti geldi sanırım yeniden doğmanın ve biçim değiştirmenin.’

Dedi soğuk soğuk Emily.

Bunlar yalnız Emily'nın söylediği son sözler olmaya çalışıyordu ama hissettikleri kesinlike bunlardan ibaret olmadığı için kendince yaptığı konuşma bir türlü son bulamıyordu. Güçlü bir ruh emici yenmişti.Bütün arkadaşları konuşuyordu; Onun ateş gibi kızıl saçlarından,narin ama o narinlikten beklenmeyecek kadar güçlü asa kullanan ellerinden, belinin inceliğindeki kıvrımlarından ve hatta zırhının açık bıraktığı göğsünün kenarından boydan boya uzanan ve şiddetli bir savaştan kaldığı açıkça belli olan yarasından bile konuşuyorlardı.Ama o şimdi bir uçurumun kenarında yalnız başına oturup neler olduğunu ne yaptığını kavramaya çalışıyordu
Emily, bir an için yanına gelen büyücüyü biraz dalgınlığından ama daha çok görmek istemediğinden görmedi.

“Emily!,

dedi büyücü kızın bir Sermant okyanusu kıyısında kalmış kara topraklar gibi duran gözlerine bakarak,-ki daha çok ıslak ve kaygan göründüğünden benziyordu-

“Durrr! ,

dedi uçurumun kenarına iyice yaklaşmış olan kıza.

Yaşlı adam sarkmış çenesinin altından süzülen şarabı bir anlık tereddütle uzun dilini çıkarark yok etti.
_

"Metamorfmaguslar korkusuz olur sanırdım ününe çok aykırı bu üstelik",

dedi hiddetle .

Kız onu sanki eğlencesinden alıkoymuş gibiydi. İstemsizce omuz silkti kız ve aynı anda gözlerini dışarıdaki uçurumun kenarındaki gölün üzerindeki ışıkların oynaşıp durduğu dalgalı yakamoza dikti.Bu büyücünün ona ısrarla gerçek bir Metamorfmagus olmadığını hatırlatmasına sebep oldu.

Kızın yalvarış dolu bakışları tekrar büyücünün gözlerine dikildi.
Ama bu defaki kabullenişin verdiği donukluğa döndü biraz sonra, az sonra da cesaret ve erdeme büyücü haklıydı hiçbir zaman gerçek bir metamorfmagus olmamıştı o.
Biraz sonra büyücünün eli etrafındaki elmaslarla işlenmiş halde gerçekten muhteşem görünen ve bütün dünyalarda yalnızca iki tane bulunan ,üstelik en güçlü büyücü hükümdar kralının elinden yapılma diriliş ve değişme hançerine uzandı ve onu alıp Emily’ye doğru sapladı aynı anda büyücü henüz onu metamorfmagus olmadığına ikna ettiği gerçekten metamorfmagus olan kızın yok ettiği ruh emicilerden başka bir tanesini onun üzerine saldı ve Emily’nin cansız bedenine soğuk öpücüğünü kondurdu.

Katiller içindi bu şehir ve güzel olan herşeyi herkesi yutardı. Karanlığın içinde kimse Emily’yı savunmadı. Hayatların ellerin arasından kayıp gitmesi kimseyi rahatsız etmedi.Karanlığın ve korkunun kölesi olmuş yürekler bu iğrenç ve işkence kokan zalim ruhların etkisinde acıya bağımlı hale geldiler ve yanan cehennemin sönmüş ruhları olarak bu ilk dünyada yerlerini aldılar.Karanlık Lordun dünyasıydı yaşamayı seçtikleri bu dünya diye tabir edilen yer.Emily orda öylece yatarken olanları anlatmaya başladı yaşlı büyücü:

Bu kız bir metamorfmagus du. Ama ben bunun öyle olmadığını söyledim ona ve onu sahte delillerle kandırdım. Çünkü bu dünyadaki tek metamorfmagus ben olucam ve benim dışımdaki diğer metamorfmagusların sonuda tıpkı onunki gibi olucak

Dedi ve tiz bir kahkayı koyuverdi.Etrafındaki korku dolu kalabalık yavaşça dağıldı hiçbiri Emily’nin bedenini oradan kaldırmaya yeltenmedi.1 saat sonunda cansız sanılan beden kıpırdanmaya başladı ykahverengi gözler yeniden açıldı bu cehennem gibi dünyaya.Nasıl olduğunu bilmiyordu bir hançer yemişti ve bir ruh emicinin öpücüğüne mağruz kalmıştı.Şimdi sadece kan kaybediyordu.Hemen asasını uçurumun yanındaki ormana çevirdi ve

''Accio geyikotu''

Diye haykırdı ve ona doğru gelen bir tutam geyik otunu hançerin açtığı derin yaraya koydu hemen etkisini gösterdi.Şimdi yara sanki birkaç haftalık gibi duruyordu.Ayağa kalktı ve tıpkı bir metamorfmagus gibi ustaca kılık değiştirdi.Ama anlıyamıyordu o yaşlı adam Emily'ye çok büyük deliller sunmuştu.Peki neden onu öldürmek istemişti.Tüm bu sorular eşliğinde eve döndü.
http://magicworld.yetkinforum.com/

Emily Mary Watson
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ~~Emily Mary Watson~~
» ~Watson Ailesi~