Konu: Moderatör Alımları Salı Ekim 07, 2008 10:11 pm
Bu Bölüm için Mod. ve Yapıcı Olmak için;
Ad Soyad: Örnek Avatar Ve İmzalar[En az ^3^er Adet]
En son Kimberly Melodia A.Béll tarafından Ptsi Ekim 27, 2008 10:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Gloria.E.Strong
Konu: Geri: Moderatör Alımları Ptsi Ekim 27, 2008 10:00 pm
Ad Soyad: Gloria Strong Rpg[en az 15 satır]
(Başka bir karakterle yaptığım Rp) Martin puslu gecenin karanlığında dikkatle yürüyordu.Gecenin köründe buradaydı,çünkü çağırılmıştı ve çağırıldıysa gelmek zorundaydı. Her an herşey gelebilirdi başına,kör edici sisten herhangi bir şey saldırabilirdi ama o hazırlıklıydı.Ölüme bile kafa tutmak zorundaydı böyle bir anda...
Sonunda sisin yumuşadığı bir alanda beklemesi gereken yere ulaşmıştı.Parlakgöldeki Ölü çınar ağacı,ona burada beklenmesi söylenmişti.Cebinden kendisinin sardığı sigaralarından birini çıkardı.
Sis tüm gökyüzünü kaplamıştı,karanlık yerini ince dumana bırakmıştı.Zorlukla görebildiği göl hafif esintinin etkisiyle dalgalanıyordu. Sigarayı ağzına götürüp yaktı ve gecenin soğuğuna direnmeyi denedi. Yaktığı sigarasından bir nefes alıp çevresini izlemeye başladı.
Bu mereti 1 ay önce bırakmıştı.İçine çektiğinde ciğerlerini kaplayan dumanın yarattığı hissi özlemişti.Boğazındaki hafif acı duygusunu,o kokuyu...
İlk sigarası bittiğinde sisin arasında bir silüet belirdi.Yavaş yavaş büyüyordu gölge.Beklediği kişinin o olduğunu düşünüp doğruldu dayandığı ağaçtan.Elindeki kalan filtreyi yere atıp ayağıyla ezdi ve adamın yanına yaklaştı.
Melon sapkalı pardesülü gölge yanına geldi. Uzun ve ince yapılı bir adamdı bu karşısındaki. Ablasının kocasıydı gelen. Dean Strong...
"Niye çağırdın beni bu saatte?"dedi.Geceyarısına geliyordu ve çevrede kimse yoktu.Eliyle kafasını kaşıyıp "Nedir bu kadar "acil" dediğin şey?"
Dean yüzünü örten şapkayı hafifçe geri itip solgun yüzünü açığa çıkardı.Adam günlerdir uyumamış gibiydi,yüzü en az bir ölününki gibi solgundu.Dudakları morarmış göz altı torbaları açığa çıkmıştı.Tanıdığı Dean 20 yaş yaşlanmış gibiydi. Yeni yaktığı sigarası az daha dudaklarından düşecekti James'in. Normal değildi Dean'in bu hali,bir sorunu olmalıydı.
"Ne oldu sana?" dedi James zorlukla.Adamın o haline acımıştı.Ama asıl merak ettiği bunun sebebiydi.
"Sana pek de iyi olmayan bir haberim var James..." dedi Dean üzüntüyle bakarak. James onu okuldan beri tanırdı.Basit sorunlar için bu duruma düşecek biri değildi o.
Adam bir an yere bakıp soğuk bir ifadeyle James'e döndü
"Öğrendiler James...Bizi öğrendiler!Seherbazlar...Bir gün evi basmışlar.Ben karargahtaydı ama Kelly..."
Tam bunu söylediğinde James sigarasından bir nefes daha almaktaydı.Duyduğundan sonra bir öksürük nöbeti geçirdi. Kız kardeşi...Cümlenin gidişatı iyi değildi. James midesine bir acı saplandığını hissetti.
"Ona ne oldu Dean?Nerede o?" dedi James öfkeyle.Anne babasını 2 yıl önce kaybettikten sonra bu işe yaramaz hayatında değer verdiği tek şey bu aileydi. Şimdi onlar da darmaduman olmak üzereydi
"Cenazesi vardı,2 gün önce sana haber vermek istedim ama bulunması zor birisin..."
Dean hüzünlüydü.James de öfkeden kudurmuştu
"Neden orada değildin Dean?Onu korumak için orada evde olmalıydın aşağılık herif!" Sinirlerine hakim olamadan Dean'in yakasına yapıştı.
"Sakin ol James,seni anlamıyorum mu sanıyorsun?Ne kadar isterdim onunla ölmeyi bilmiyor musun?Orada olsam onu savunmaz mıydım?!" İster istemez yakasını bırakıp sırtını döndü.
"Lanet olsun!" dedi sigarasından son bir nefes alıp.Daha bitmemiş sigarayı yere attı. Ablası ölmüştü.Kalbinde bir acı hissetti
"Bir sorunumuz var,evde Matt'te vardı.Kelly'i onun gözünün önünde öldürmüşler hayvan herifler..."
"O iyi mi?"
Adam güven verircesine başını salladı
"Evet,gayet sağlıklı ama etkisi altında kaldığı belli.Ona Ölümyiyen olduğumuzu açıklamak zorunda kaldım.Yani senden bahsetmedim,sadece ben ve Kelly'den..."
James rahatlamıştı.Çocuktan bu gerçeği saklamak yeteri kadar zordu.Ama bir gerçek uğruna feda ettikleri şey çok değerliydi...
"Bana bir hayvanmışım gibi baktı James...Babası değilmişim gibi!Onun ileride ZAY olmasından korkuyorum..."
Matt'i düşündü.O her zaman uysal ve zeki bir çocuk olmuştu.Babasından çok farklıydı.Daha çok annesi gibiydi,kendisi gibi...Ayrıca James'i idolü gibi gördüğünden çocukla gurur duyardı her zaman
"Bunları neden bana söylüyorsun?" dedi çenesini kaşıyıp Deane yaklaşırken
"Ona senin bakmanı istiyrum James. Senin yanında daha güvende olur,biz farkedilmişken kendi güvenliğim bile yok!"
"Bu canilik olur,bir çocuğu babasından ayırmak.Ona ne diyeceiz--"
Dean sabırsızlıkla sözüne girdi
""Hiç birşey demene gerek yok James.Benim hakkımda kötü düşünecektir ama güvenliği daha önemli.Seni hep sevmiştir zaten sorun çıkaracağını sanmıyorum. O sorumluluk sahibi bir çocuk,senin bakman gerekmeyecektir.Hatta o bile bakabilir sana"
James kalbindeki acının geri geldiğini farketti.Can havliyle Dean'e tutundu,diğer eli de kalbi üzerindeydi
"James kalbine baktıracağını söylemiştin!"
"Evet biliyorum,ilaçlarımı almamışım..."
Nefret ediyordu o ilaçlardan.Kendini aciz yaşlı bir adam gibi hissediyordu.Cebindeki turuncu plastik kaptan kırmızı bir hap çıkarıp ağzına attı. Zorlukla ayağa kalktı
"Pekala Dean,ona bakarım.Zaten günlerim çok yalnız geçiyor.Ayrıca 4 sene sonra okulu başlıyor..."
"Evet...Seni dizginleyecektir"
Dean James'in cevabına memnuniyetle gülümsedi.Yanaklarının yanında kırışıklıklar oluştu. Acaba ne zamandır gülümsemiyordu?
"Şimdi gitmeliyim..."
"Kendine iyi bakacağına söz ver Dean..." dedi eski dostunu kucaklayıp
"Denerim..."
Adam sisin içine geri yürüyüp gözden kayboldu. [b][i]
Örnek Avatar Ve İmzalar[En az ^3^er Adet]
İmza:
En son Gloria.E.Strong tarafından Ptsi Ekim 27, 2008 10:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Elizabeth May Warner
Konu: Geri: Moderatör Alımları Ptsi Ekim 27, 2008 10:03 pm
Alındın canım başlığını açabilirsin
Angelly Melanié Béll
Konu: Geri: Moderatör Alımları Ptsi Ekim 27, 2008 10:23 pm
bende mod yaptım hryı da yapiimdur ama
Angelly Melanié Béll
Konu: Geri: Moderatör Alımları Ptsi Ekim 27, 2008 10:25 pm
nye rpg istediğimi anlamadım ama neyse zuha
Elizabeth May Warner
Konu: Geri: Moderatör Alımları Ptsi Ekim 27, 2008 10:29 pm
Evet O gerçekten çok saçma olmuş onu kaldırıyım
Angelly Melanié Béll
Konu: Geri: Moderatör Alımları Ptsi Ekim 27, 2008 10:30 pm
ben kaldırdım bilee bu msjlarıda siliim okuyunca hber ver vey da sen sil okuyknca
Gloria.E.Strong
Konu: Geri: Moderatör Alımları Ptsi Ekim 27, 2008 11:12 pm
Ben de öldüm rp bulana kadar,soramadım da zamanım yoktu
Gina Rosabella
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 34 Güç : Galleon : 1000 Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 29/10/08
Konu: Geri: Moderatör Alımları Cuma Ekim 31, 2008 10:57 pm
Ad Soyad: Gina Rosabella Örnek Avatar Ve İmzalar[En az ^3^er Adet]