Konu: Geri: İstekleriniz Salı Ekim 28, 2008 2:14 pm
adımın Mstislava Lectaria Conchita olmasını istiyorumm
Leia.G.Strong
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 32 En Belirgin Özelliği: : Soğukkanlılığı ve katıksız inadı:P Rp Partneri: : Aran(m)ıyor.... Lakaplar: : Lei Güç : Taraf : Ölümyiyen Galleon : 10 Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 27/10/08
Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Ekim 29, 2008 4:14 pm
Leila.G.Strong
olan adımı Leia.G.Strong olarak değiştirebilir misiniz? (Biliyorum çok sinir bozucu ve kıl bir olay ama "Leyla" yorumundan sonra "leyia" gibi okunan bir isim olsun dedim... Yani bir "l" harfi için...
Angelly Melanié Béll
Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Ekim 29, 2008 4:43 pm
tamam yaptım leia
Angelly Melanié Béll
Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Ekim 29, 2008 4:44 pm
ikinizinkinide
Leia.G.Strong
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 32 En Belirgin Özelliği: : Soğukkanlılığı ve katıksız inadı:P Rp Partneri: : Aran(m)ıyor.... Lakaplar: : Lei Güç : Taraf : Ölümyiyen Galleon : 10 Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 27/10/08
Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Ekim 29, 2008 7:52 pm
İmza için de sağol süper...
Angelly Melanié Béll
Konu: Geri: İstekleriniz Çarş. Ekim 29, 2008 7:58 pm
deil önmli -devrik cümle modu
Vanessa Haylie Galiente
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 31 En Belirgin Özelliği: : Chatlaq Güç : Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 21/11/08
Bütün heryerde bu ismim olduğu için isamimin Vanessa Haylie Galiente olarak değiştirilmesini istiyorum...
Amy Béll Black
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 30 En Belirgin Özelliği: : Gözleri~ Rp Partneri: : Christopher Kevin Black Lakaplar: : Najzz,Cadu. Güç : Taraf : Ölümyiyen tabiki~Slytherin 4 Ever.<3 Galleon : 150 Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 31/10/08
Mesaj Sayısı : 613 Yaş : 29 En Belirgin Özelliği: : değişken... Rp Partneri: : Cık ı-ıh xD Lakaplar: : July Güç : Taraf : Z.A.Y Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 22/03/09
Olmaz Tabi admin bilir ama mesleğini değiştirmedi James ( niye atladıysam )
Juliet Nerissa Cullen
Mesaj Sayısı : 613 Yaş : 29 En Belirgin Özelliği: : değişken... Rp Partneri: : Cık ı-ıh xD Lakaplar: : July Güç : Taraf : Z.A.Y Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 22/03/09
olmaz mı sana olmaz seni a bii yapan aklıma zaten nedenmiş efendim admin bilir zaten ben ona soruyorum sana deil efendmi ayrıcs deiştirmemiş mi ben mi yanlış anladım
olmaz mı sana olmaz seni a bii yapan aklıma zaten nedenmiş efendim admin bilir zaten ben ona soruyorum sana deil efendmi ayrıcs deiştirmemiş mi ben mi yanlış anladım
Bu asabiyet nedir kardeşim ...
Juliet Nerissa Cullen