Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 30 En Belirgin Özelliği: : cesareti,akıllı olması ve güzelliği Rp Partneri: : A.R.A.N.I.Y.O.R Lakaplar: : Elis,Jas,Ros Güç : Taraf : iyilikten vazgeçemem tabiki yoldaşlık Galleon : 10 Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 12/10/08
Konu: Elisa Jasmin Rose Weasley Paz Ekim 12, 2008 7:20 pm
Elisa Jasmin Rose Weasley meta istiyorum
Rose yarın haftasonu olduğu için evine gidecekti.Ama öğrencileri bugüne cezaya çağırmıştı.Okulu kontrol ettikten sonra odasına gitmek için yola koyuldu.Odası darma dağınıktı.Öğrenciler gelmeden orayı toplamak istedi ama onların gelmesine yarım saat kalmıştı.Rose büyü kullanmak kullanmak zorunda kaldı.''Aklapakla'' dedi ve oda gümüş gibi oldu.Eline okulla ilgili parşömenleri aldı.Onları gözden geçirmeye başladı.Onlar gözden geçirdikten sonra aklına bieşey geldi.Ya öğrenciler Rose'ye yalan söylerlerse.Elbette yalan söyleyeceklerdi.Gerçeği niye söylesinler ki.Ama Rose Jessica'ya güvendiği için bu düşünceleri kafasdından attı.Jessicayla en son bu odada konuştuklarında ''herşey için bana gelebilirsin'' demişti.Rose Jessica'nın kurallara aykırı hareket etmeyeceğine emindi.Çünkü Jessica'nın burdan başka evi yoktu.
Rose masasını düzenlerken kapının açıldığını anladı.Hangisi gelmişti önce diye düşündü.Ama ikisininde aynı anda gelebileceği aklına geldi.Kapıya doğru baktığında ise Matt'ınodaya girdiğini gördü.Matt'ın yanında ise bir gryffindor pelerini gözüküyordu.Rose o kişinin Jessica olduğunu anladı.Rose:
''Buraya gelin çocuklar.'' dedi sandalyeleri göstererek.Rose devam etti:
''o gece orda ne işiniz vardı?Bana yalan söylemenize gerek yok.Ceza vermeyeceğim.Kimseye bu zamana kadar ceza vermedim veya okuldan atmadım.Ama ceza alarak odama gelen her öğrenci bana doğruyu söylemiştir çocuklar.Evet,başta ki sorumuza gelelim;o gece o saatte orda ne işiniz vardı.Accio meyvesuyu.'' dedi.Çok konuşmuştu.Boğazı da ağrıyordu zaten.Meyvesuyu masaya geldiğinde çekmeceden üç bardak çıkardı ve üçünede meyvesuyu doldurdu.Birini kendi önüne koydu,diğer ikisini çocuklara uzattı.
İlk olarak Matt başlamıştı konuşmaya.Rose Matt'ı dinlemeye başladı:
Açıkcası profesör...Oraya daha önceden ödevimizi yapmaya gitmiştik.Yani yarım saat önceden...Zaten ondan önce de uyuyordu,pijamalarımın sebebi buydu.'' dedi Matt.Rose Matt'ın anlattıklarına inanmıştı.Rose biraz sinirli bir halde:
''Bana doğrularını söylemenizi istedim.Dediğim gibi bana yalan söylemeyen hiçbir öğrenciye ceza vermedim.Matt beni tanımıyormuşun demek ki.Öyle bir yalana nasıl inanacağımı düşündün.Uyyordun,uyandın.Okulun yatma saatine yarım saat kala aklına ödevin geldi.Kalktın,pijamalarınla kütüphaneye gittin ve Jessicayla karşılaştın.Öyle mi?Bende buna inandım.Jessica bir de seni dinleyelim.'' dedi hiddetle.Meyvesuyundan bir yudum aldı.Matt'ın yüzüne sinirli bir bakış attı ve Jessicaya baktı.
Angelly Melanié Béll
Konu: Geri: Elisa Jasmin Rose Weasley Paz Ekim 12, 2008 7:25 pm