Ad: Gloria Ellanore Soyad Strong Karakter Özellikleri: *Meraklı *Yaramaz *Dobra *Huysuz *Laftan anlamaz *Sevimli *Hırslı *Kavgacı *Sinsi *Erkek fatma(Bunu açıklayacak başka bir kelime bulamadım)
Fiziksel Özellik:
Saç: Düz,kahverengi,uzun Göz: Mavi Boy: 1.64 Kilo: 43
Örnek Rpg:[en az 10 satır olmalıdır]
Liz kütüphaneden ayrıldığında elinde kalın uçlu bir tahta kalemi vardı.Yolda Yancy'i planlarına katılmaya ikna etmiş ona da bir kalem verip tabloların oldu yere doğru harekete geçmişlerdi. Uzun merdivenler ve koridordaki korku dolu bir kaç portrenin yardım feryatlarının sonunda binaların asıl portrelerinin önüne geldiler. Yolda bir müttefik daha buldular:Adrianna Emily Bell! Onun da eline bir tahta kalemi tutuşturup tablolara göz attılar.
Tabloların merhamet dilenmesi ne hoş bir melodiydi. Gururla sebep olduğu kaosa göz attı. İşe girişeceği zaman Lisa'nın gözüne hemen önündeki temiz suratlı portre takıldı.Adam kaçamak bakışlar atıyordu kendilerine.
Lizin yüzünü acımasız bir gülümseme kapladı saniyeler içinde. Portreye yaklaşıp elindeki kalemin kapağını açtı.Etrafa aseton kokusuna benzer bir koku sardı.Liz memnuniyetle kokuyu içine çekip kalemin hareketinde çıkan gıcırtılar eşliğinde tablodaki adama bir pala bıyık çizdi ve eserini yanağındaki kocaman noktayla tamamladı.
Kafasını kaldırdığında ikilinin de işe başladığını farketti. Bir yanda Gryffindorun tablosu olan şişman kadın ispanyol bıyığına bakıp ağlarken diğer yanda soluk suratlı tablo bitişik kaşlarına kızıyordu.
Görüntü karşısında çok eğleniyordu.Geri kalan bazı tabloların bazıları korkuyla tablodan çıkmaya çalışıyordu,bazılarıyla yuvalarından fırlamış gözlerle kendilerine bakıyordu.
Liz gürültülü bir kahkaha attı.Yancy ve Anna da eğleniyor gibiydi,her tabloda ayrı bir ifade çiziyor ve arkalarında kızgın suratlar bırakıyordu.Lizin gözü az önce pala bıyık çizdiği adamın hemen yanındaki tabloya kaydı. Altın renklerle süslenmiş çerçevenin köşesine yaslanmış uyumakta olan aşırı kilolu bir kadın... Hitler bıyığının ne kadar çok yakışacağını düşündü kadına sinsi sinsi yaklaşırken.Gözünün önüne bir tutam saç ve burnunun hemen altına üç parmak kalınlığında bir bıyık çizdikten sonra devam etti tabloları boyamaya...
----------------------------
"Ben gidiyorum!"diye seslendi ikiliye 23.tablonun sonunda.Koridorda ağlayan ve hiddetle bağıran tabloların sesleri yankılanıyordu. Lisa yaptıklarının sonuçlarından vahşice bir memnuniyet duydu. Az önce gözlerinin altına halkalar çizdiği Slytherin tablosuna şifreyi söyleyip kafa dinlemek ortak salona daldı...
((İsimleri düzeltemedim ama Lizler benim zaten)
Elizabeth May Warner
Konu: Geri: Gloria Strong Ptsi Ekim 27, 2008 10:00 pm