Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 32 En Belirgin Özelliği: : Soğukkanlılığı ve katıksız inadı:P Rp Partneri: : Aran(m)ıyor.... Lakaplar: : Lei Güç : Taraf : Ölümyiyen Galleon : 10 Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 27/10/08
Konu: Gloria Strong Salı Ekim 28, 2008 3:39 pm
Leila Gretchen Strong (Meta)
Leila soğuk ve rüzgarlı bir Pazar sabahı biraz hava alma bahanesiyle sokaklarda buldu kendini.Çıkmadan önce üzerine aldığı uzun pardesü ve şapkası evdekileri şüphelendirse de Lei bunun üstünde fazla durmadı.Onlar herşeyden şüphelenirdi zaten...
Rüzgarda hafif hafif savrulan saçlarını görüşünü bozmaması için kulağının arkasına atıp ilerledi.Pardesü de pek etkilemiordu böyle bir havayı,kollarını biraz daha sıkı dolayıp adımlarını sıklaştırdı.Tabii ki böyle dondurucu bir havada istediği hava almak değildi,aksine şuan şömine karşısında sıcak çikolata yudumlamanın hayallerini kuruyordu.Hayır şu anda konforlu evinden çıkıp bu ıslak ve nemli duvarlar arasında yürüyorsa nedeni daha mühim birşeydi.Rahatını bozmasını gerektirecek birşey...
Dar bir sokağı daha geçtikten sonra meydana geldi.Meydan her zamanki cıvıllığından yoksun,yanlız ve terkedilmiş bir havaya bürünmüştü.Bir kaç arabanın suların üzerinden geçerken çıkardığı sesler ve Leilanın topklu ayakkabılarının yerle temasında çıkardığı yakı dışında ortam tamamen sessizliğe bürünmüştü.
Ayak sesleri kesilmeden temiz bir erkek sesi duyuldu;
Gelmene sevindim Gretchen,bir an gelmezsin diye...
Kendinine 2.ismiyle hitap eden çok az kişi vardı... Max... diye sözünü kesti adamın.Bu adamı tanıyordu geçmişte çok gördüğü bir simaydı.Uzun bir çene,kendini belli eden elmacık kemikleri ve uzun açıkkahverengi saçlarının üzerine oturtulmuş siyah melon şapka. Evet,adam hiç değişmemişti
Adımı hatırlamana sevindim..Uzun zaman oldu sonuç..
Sadede gel! diye kestirip attı Leila bir kez daha adamın sözünü kesip.Max bu durumdan memnun görünmüyordu ama Leila umursamadı.Burada lak lak etmekten daha önemli işleri vardı.
Max bozulmasına rağmen yüzüne alaycı bir gülümseme yerleştirmeyi başardı.Melon şapkasını kirli elleriyle biraz geriye itti ve yeşil gözlerini ortaya çıkardı.
Pekala küçük hanım...İstediğin şey bende. Leila'nın anlamaz bakışına keskin bir fısıltıyla cevap verdi Neyden bahsettiğimi biliyorsun bana numara yapma! Elini ceketinin iç cebine götürürken Leila telaşla karışık bir heyecan duygusuna kapıldı. Adamın eli yavaş yavaş cebinden çıktığında elinde üzerinde yeşil zümrit bulunan sarkaç benzeri altın bir nesne vardı.Leila'nın yüz ifadesini gören Max'in gülümsemesi yüzüne yayıldı;
Bunu ne kadar çok istiyorsun Gretchen?Ne kadar çok?
Seni öldürebilecek kadar çok Max... dedi Leia kararlı bir ses tonuyla.Bu Max'i korkutmadı aksine daha da memnun etti
Bunu sana vermem için bir sebep söyle...Eminim bunu satarsam oldukça yüksek bir miktarda kazanç sağlarım... Leilaya attığı bakış havadan da beter soğukluktaydı,Leila'nın ürpermesine sebep oldu.
Sana para verebilirim ama istediğinin bu olduğunu sanmıyorum. dedi soğukkanlılıkla. Ne istiyorsun?
Yıllar önce kabul edemediğin birşeyi kabul etmeni canım... dedi adam emin adımlarla yaklaşıp yılışık gülümsemesini yüzünden esirgemeden. Bunu soracağını bekliyormuş gibiydi,elini Leilanın yüzünde gezdirdi.Buna rağmen Leila soğuk tavırlarından ödün vermedi,yine de eli asasındaydı,en ufak bir yanlış harekette yapacağını iyi biliyordu.
Max devam etti; Okuldaki son düellomuzu hatırlıyor musun?Bana karşı düello teklif edip tüm okul önünde şebek etmiştin hani...
Evet onu çok net hatırlıyordu. Max okulda kendisine bulaştığı sıralardan birinde çocuğu herkesin içinde düelloya davet etmiş ve onu rezil bir biçimde yenmişti.Hala bunu hatırlıyor olmasına şaşırdı ama gülümsemesini saklayamamıştı.
Sadece geçmişteki bir olay...Bununla ilgili ne yapabilirim? dedi mimiklerini yeniden zapt edip.
Onun intikamını senden daha sonra alacağım güzelim,kendi yöntemlerimle.Sadece şu an en iyinin ben olduğumu kabul etmeni istiyorum.Bunu içten bir şekilde söylemelisin,eğer içten söylemezsen bunu alamazsın!
Leila Max'e aşağılayıcı bir gülümsemeyle baktı Doğru olmayan birşeyi kabul etmemi mi istiyorsun?Bu ço..
İkimizde...diye gürledi Max Leila sözünü bitiremeden ...en iyinin ben olduğumu biliyorduk.Sadece sen daha,avantajlıydın! Sakinleşti ve yeniden Leilaya baktı Evet,şimdi kabul et
Zor olamazdı kabul etmek...Ama nedense bu Leilanın gururuna çok dokunuyordu.
Gözlerimin içine bak! diye gürledi Max yeniden.Sesi duvarların arasında çınlarken Leilayı çenesinden tutup başını kaldırdı
Benim en iyisi olduğumu söyle... diye fısıldadı kadına.Leila hayatında ilk kez bu kadar çaresiz hissetmişti ve bir daha olmayacaktı.Sadece istediği şeyi almak için bir yoldu o kadar..
Sen,sen... İri mavi gözlerini kocaman açtı.Max bir şey demeden Leilaya bakmayı sürdürdü sonra genç adam Leila'nın dudaklarına yaklaşmaya başladı.Leila bunu farkettiğinde daha da şaşkınlıkla baktı asasına davranıp haykırdı;
Bombarda!
Max göz açıp kapayıncaya kadar duvarla bütünleşti.Adam duvarın kenarında yatarken leila hoşnutlukla gülümsedi ve nabzını kontrol edip elindeki nesneye uzandı;
Sen hayatımda gördüğüm en saf kişisin!Hala hayatta olduğuna şükret... dedi kendisini duyamayacağını bildiği halde ve elindekine baktı.
Bu tılsımlı bir kolyeydi...
Elizabeth May Warner
Konu: Geri: Gloria Strong Salı Ekim 28, 2008 6:22 pm
ok alındın
Amy Béll Black
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 30 En Belirgin Özelliği: : Gözleri~ Rp Partneri: : Christopher Kevin Black Lakaplar: : Najzz,Cadu. Güç : Taraf : Ölümyiyen tabiki~Slytherin 4 Ever.<3 Galleon : 150 Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 31/10/08
Konu: Geri: Gloria Strong Cuma Ekim 31, 2008 9:03 pm