Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz
+14 Melody Bella Boleyn
Juliet Nerissa Cullen
Harry Olie Carlisle
James Lee Silver
Lillium Mariethe
Tommy John Euryale
Daniel Potter
Besi Watson
Amy Béll Black
Angelly Melanié Béll
Cornelia Watson
Alyson Scarlett Bell
Sara Angelina Z. Béll
Elizabeth May Warner
18 posters
Yazar Mesaj Alyson Scarlett Bell Muggle Bilimleri Profesörü/Ravenclaw B. S.
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Joseph Phoenix Sihir Bakanı/Aydınlık Lord
Mesaj Sayısı : 295Yaş : 32En Belirgin Özelliği: : KorkusuzRp Partneri: : Blair GrangerLakaplar: : The AnswerGüç : Taraf : Z.A.YGalleon : 150Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 21/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 12:26 am Tatlılar tatlısı
Alyson Scarlett Bell Muggle Bilimleri Profesörü/Ravenclaw B. S.
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 12:27 am
Juliet Nerissa Cullen
Mesaj Sayısı : 613Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : değişken...Rp Partneri: : Cık ı-ıh xDLakaplar: : JulyGüç : Taraf : Z.A.Y Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 22/03/09 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 12:28 am alışmam merak etme ama hepimiz yalancı değil miyz zaten?en büyük yalanımız yapmacıklıklarımız.. en beni tanımayanı?
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 12:29 am en tanımadığım halde knuştuğmu bu arda yapmacıklık pek yok...
Juliet Nerissa Cullen
Mesaj Sayısı : 613Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : değişken...Rp Partneri: : Cık ı-ıh xDLakaplar: : JulyGüç : Taraf : Z.A.Y Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 22/03/09 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 12:31 am emin misin?benm tanıdklarım hep yapmacık insanlr ben bile alıştım diyebilrim... en bilmiyorum aslında en tanımak istediğimi
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 12:32 am en tanımak isteyipte tanışamadığımı aslında netözellklede rp ortamı yapmacık katılıorum ama yinede hala normal kalanlarımız var
Diana Catherine Cullen Seherbaz
Mesaj Sayısı : 510Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : Cömertim xD Lakaplar: : Dii - Cat ~ CatyGüç : Taraf : Z.A.YRpg Puanı : Kayıt tarihi : 15/06/09 Juliet Nerissa Cullen
Mesaj Sayısı : 613Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : değişken...Rp Partneri: : Cık ı-ıh xDLakaplar: : JulyGüç : Taraf : Z.A.Y Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 22/03/09 Diana Catherine Cullen Seherbaz
Mesaj Sayısı : 510Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : Cömertim xD Lakaplar: : Dii - Cat ~ CatyGüç : Taraf : Z.A.YRpg Puanı : Kayıt tarihi : 15/06/09 Alyson Scarlett Bell Muggle Bilimleri Profesörü/Ravenclaw B. S.
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Juliet Nerissa Cullen
Mesaj Sayısı : 613Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : değişken...Rp Partneri: : Cık ı-ıh xDLakaplar: : JulyGüç : Taraf : Z.A.Y Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 22/03/09 Alyson Scarlett Bell Muggle Bilimleri Profesörü/Ravenclaw B. S.
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 1:43 pm aman burç konusuna greyelim cnm bizmburç kendi burcunu pek sevmez:D:D sevdim sevdim
Mesaj Sayısı : 510Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : Cömertim xD Lakaplar: : Dii - Cat ~ CatyGüç : Taraf : Z.A.YRpg Puanı : Kayıt tarihi : 15/06/09 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 1:44 pm
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 1:44 pm imzadan anlıo
Mesaj Sayısı : 510Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : Cömertim xD Lakaplar: : Dii - Cat ~ CatyGüç : Taraf : Z.A.YRpg Puanı : Kayıt tarihi : 15/06/09 Alyson Scarlett Bell Muggle Bilimleri Profesörü/Ravenclaw B. S.
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 1:55 pm nie deli edelim seni:D nette dolaşmayı sevio
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 1:58 pm kendi çpmda
ama hiç bi iddam yok genelde yapılmış bulduğum için :d
ps kullanıo galiba?
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 2:05 pm
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 2:08 pm evt yazım senimi kırıcam süpersin
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 2:11 pm farketimde bunun farknda galiba:D
Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz