Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz
+14 Melody Bella Boleyn
Juliet Nerissa Cullen
Harry Olie Carlisle
James Lee Silver
Lillium Mariethe
Tommy John Euryale
Daniel Potter
Besi Watson
Amy Béll Black
Angelly Melanié Béll
Cornelia Watson
Alyson Scarlett Bell
Sara Angelina Z. Béll
Elizabeth May Warner
18 posters
Yazar Mesaj Diana Catherine Cullen Seherbaz
Mesaj Sayısı : 510Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : Cömertim xD Lakaplar: : Dii - Cat ~ CatyGüç : Taraf : Z.A.YRpg Puanı : Kayıt tarihi : 15/06/09 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 2:14 pm Farkettim ki farkettiğimi farketmişsin. Ayrıca farkettim ki farkettiğimi çok belli ettim. Ve de farkettim ki farkettim ki kalıbını çok kullandığımı farkettim.
Alyson Scarlett Bell Muggle Bilimleri Profesörü/Ravenclaw B. S.
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 2:16 pm farkettimki fazla farkeidosun!
Diana Catherine Cullen Seherbaz
Mesaj Sayısı : 510Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : Cömertim xD Lakaplar: : Dii - Cat ~ CatyGüç : Taraf : Z.A.YRpg Puanı : Kayıt tarihi : 15/06/09 Alyson Scarlett Bell Muggle Bilimleri Profesörü/Ravenclaw B. S.
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 2:17 pm arkettimki ! kullanmam insanları korkutuyor?
Mesaj Sayısı : 510Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : Cömertim xD Lakaplar: : Dii - Cat ~ CatyGüç : Taraf : Z.A.YRpg Puanı : Kayıt tarihi : 15/06/09 Alyson Scarlett Bell Muggle Bilimleri Profesörü/Ravenclaw B. S.
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Diana Catherine Cullen Seherbaz
Mesaj Sayısı : 510Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : Cömertim xD Lakaplar: : Dii - Cat ~ CatyGüç : Taraf : Z.A.YRpg Puanı : Kayıt tarihi : 15/06/09 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 2:21 pm Farkettim ki msnde açık değilsin
Juliet Nerissa Cullen
Mesaj Sayısı : 613Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : değişken...Rp Partneri: : Cık ı-ıh xDLakaplar: : JulyGüç : Taraf : Z.A.Y Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 22/03/09 Alyson Scarlett Bell Muggle Bilimleri Profesörü/Ravenclaw B. S.
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 21, 2009 6:44 pm biz gaza geldik kendimizi iyi kaptrmışız
:D
üstteki kişilik benim burcumdan eğer burcunun özlliklerini taşıyorsa 10 numara biridr
Mesaj Sayısı : 510Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : Cömertim xD Lakaplar: : Dii - Cat ~ CatyGüç : Taraf : Z.A.YRpg Puanı : Kayıt tarihi : 15/06/09 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Ptsi Haz. 22, 2009 7:03 pm Farkettim ki farkettim ki oyununda sandım kendimi xD Üstteki arkadaş tatlı biri.
Juliet Nerissa Cullen
Mesaj Sayısı : 613Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : değişken...Rp Partneri: : Cık ı-ıh xDLakaplar: : JulyGüç : Taraf : Z.A.Y Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 22/03/09 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Ptsi Haz. 22, 2009 9:09 pm farkettşm de onu bende farkettim ne oluyor yaa xD)
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Ptsi Haz. 22, 2009 9:10 pm üsteki arkadaş iyi birine benziyor
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Salı Haz. 23, 2009 2:36 pm canımın sıkıntısandan oynadığımı bilmeli
Mesaj Sayısı : 510Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : Cömertim xD Lakaplar: : Dii - Cat ~ CatyGüç : Taraf : Z.A.YRpg Puanı : Kayıt tarihi : 15/06/09 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Salı Haz. 23, 2009 10:25 pm
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Salı Haz. 23, 2009 10:35 pm
Earwine Vincént Miller Bakanlık Müsteşarı
Mesaj Sayısı : 62Yaş : 30En Belirgin Özelliği: : Lider.Rp Partneri: : Var arkadaşım var *-*Lakaplar: : EarGüç : Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 21/06/09 Diana Catherine Cullen Seherbaz
Mesaj Sayısı : 510Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : Cömertim xD Lakaplar: : Dii - Cat ~ CatyGüç : Taraf : Z.A.YRpg Puanı : Kayıt tarihi : 15/06/09 Earwine Vincént Miller Bakanlık Müsteşarı
Mesaj Sayısı : 62Yaş : 30En Belirgin Özelliği: : Lider.Rp Partneri: : Var arkadaşım var *-*Lakaplar: : EarGüç : Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 21/06/09 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Çarş. Haz. 24, 2009 6:36 pm Aldım da yazmamışlar, dediğim. *-*
Mesaj Sayısı : 510Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : Cömertim xD Lakaplar: : Dii - Cat ~ CatyGüç : Taraf : Z.A.YRpg Puanı : Kayıt tarihi : 15/06/09 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Çarş. Haz. 24, 2009 7:05 pm *-* ifadesini kullanmayı çok seven birisi.
Juliet Nerissa Cullen
Mesaj Sayısı : 613Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : değişken...Rp Partneri: : Cık ı-ıh xDLakaplar: : JulyGüç : Taraf : Z.A.Y Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 22/03/09 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Perş. Haz. 25, 2009 8:04 pm 491 mesajlı dostum olan biri xD
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Paz Haz. 28, 2009 11:12 pm
Earwine Vincént Miller Bakanlık Müsteşarı
Mesaj Sayısı : 62Yaş : 30En Belirgin Özelliği: : Lider.Rp Partneri: : Var arkadaşım var *-*Lakaplar: : EarGüç : Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 21/06/09 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Ptsi Haz. 29, 2009 6:11 am
Mesaj Sayısı : 796Yaş : 29En Belirgin Özelliği: : mantığyla harekt etmsiRp Partneri: : ...Lakaplar: : aly^ wampirella^Güç : Taraf : Daima iyilik yani; Z.A.YGalleon : 20Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 14/10/08 Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz Ptsi Haz. 29, 2009 12:49 pm tatlı belam
Üstteki Kullanıcı ile İlgili Düşünceleriniz