Konu: ~Elizabeth May Carlisle~(Admin) Salı Ekim 07, 2008 5:19 pm
May yirmi bir yaşında, uzun sayılabilecek bir boyda ve ona oranla hayli zayıf bir fiziğe sahiptir. Teninin çok beyaz olma- sı insanların onun hakkında yanlış düşüncelere kapılmasına neden olabilir. Uzun kızıl saçları ve mavi gözleri ise onun Zümrüdüanka Yoldaşlığında olduğuna inanılmasını güçleştirir. Genellikle sade ve göze çarpmayan bir giyim tarzına sahiptir. İnsanlarla iletişim kurmakta fazla iyi değildir. İncitmekten korkar. Gerektiğinde çok fazla inatçı olabilir. Sezileri hakkında yanılmaz. Konuşkan değildir. Güvenini kazanmak zordur. Ama bağlandığı in- sanı asla yüzüstü bırakmaz.
Mutlu bir çocukluk dönemi geçirmiştir. Ancak okul yıllarına yaklaştığında onun için anlaması çok güç olaylarla karşılaşmıştır. Annesi babasına hayat sırrını açıklamıştır. Babası ise eşinin bu durumunu kaldıramamıştır. Yıllardır hayatını paylaştığı insanın safkan bir büyücü olması ona fazlaca ağır gelmiştir. On yıllık evlilini noktalayarak evden ayrılan Robert evde nasıl bir tehlike bıraktığını fark edememiştir. Babasının evden ayrılması üzerine şiddetli bir kimlik bunalımına giren May bir yıl boyunca kimseyle konuşmamıştır. Daha sonra gerçeği kabul etmiş ve yolunu seçmiştir Hogwarts Cadılık ve Büyücülük okulu onun yuvası olmuştur. Ravenclaw'a sadık bir birey olarak okul yıllarını başarıyla geçmiş ve mezun olmuştur. Şimdi ise her zaman hayallerini süsleyen mesleğini yapmaktadır.
LEJANT
~ ArkadaşLar ~
[Ayrılmaz İkili] %
Juliet Nerissa Cullen May ve Juliet birbirlerini çok iyi anlayan iki kardeş gibiler. Hatta kardeştende fazlası. May için o iyi bir sırdaş, kurtarıcı, abla, kardeş, ...
[Dostlar] %
Joseph Phoenix Joseph ve May yoldaşlıktan tanışmaktadırlar. May hemen olmasada uzun vadede çok iyi arkadaş olacaklarına inanmaktadır.
Blair Granger Birbirleriyle Joseph sayesinde tanışmışlardır. Kısa sürede çok iyi arkadaş oldular.
James Lee Silver James Elizabeth'in sevdiği bir arkadaşıdır. Ona karşı beslediği duyguların asla daha ileri gitmeyeceğini düşünmektedir.
Diana Rosembaum Diana, May'in çok sevdiği bir arkadaşıdır. Dostlukları okul yıllarına dayanmaktadır.
Amy Bell Black May Amy den pek hoşlanmamıştır. Onunla taraflarının farklı olması birgün onları karşı karşıya getirecek olsa da şimdiliksadece ondan hoşlanmamaktadır.
December Lilith Black
Elizabeth ile meslektaş oldukları için birbirlerine karşı seviyeli bir arkadaşlıkları vardır. Fakat bu taraf meselesi yüzünden selamlaşmaktan öteye asla gitmemiştir.
[Ölümcül derecede nefret ettiklerim] % [Baş Belası] %
Melody Bella Boleyn
Geçmişten gelen bir intikam savaşı. İkiside birbirinin korkulu rüyası.
Angelica Dora Warner Elizabeth'in biricik annesi. Ona herkesten daha çok değer vermektedir. Ancak annesi olması gerekenden daha şüpheci ve korumacıdır.
[Uzaktan Akrabam] %
~ ÖĞRENCİLER ~
[Sevdiğim Bücürler ^^]
Sara Angelina Z. Marilyn Kurgu: Sara'nın Gryffindor'da olması Emma için çok büyük olmasada bir ayrıcalık kazandırmıştır. Okul dışında da kendini Emma'ya sevdirmiştir.
En son Elizabeth May Warner tarafından C.tesi Şub. 13, 2010 7:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 23 kere değiştirildi
Cornelia Watson
Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 30 En Belirgin Özelliği: : meraklıııı xD Rp Partneri: : yokk :D Lakaplar: : Corny Güç : Taraf : < Galleon : 20 Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 08/10/08
Konu: Geri: ~Elizabeth May Carlisle~(Admin) Paz Ekim 12, 2008 8:32 pm
eklermisin
Elizabeth May Warner
Konu: Geri: ~Elizabeth May Carlisle~(Admin) Paz Ekim 12, 2008 8:38 pm
canım kurgu yazarmısın kısa bi tane yani nerden tanışıyoruz onunla ilgili kısa bir yazı onu yazarsan hemen eklerim bide nereyi istiyorsun
Sara Angelina Z. Béll
Konu: Geri: ~Elizabeth May Carlisle~(Admin) Paz Ekim 12, 2008 9:00 pm
eklersen çok sevinirim jnmm
Elizabeth May Warner
Konu: Geri: ~Elizabeth May Carlisle~(Admin) Paz Ekim 12, 2008 9:05 pm
kurgu isticem şimdi senden ama bugün tembel günündeymişsin sana kıyak geçiom hadi iyisin:D:D:D
En son Elizabeth May Carlisle tarafından C.tesi Nis. 11, 2009 7:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sara Angelina Z. Béll
Konu: Geri: ~Elizabeth May Carlisle~(Admin) Ptsi Ekim 13, 2008 7:30 pm
puhaha saol yerimi çok svdim x))
Joseph Phoenix
Konu: Geri: ~Elizabeth May Carlisle~(Admin) Cuma Ekim 24, 2008 6:01 pm
Kurguyu benim lejanttan alıp uyarla işte
Yerini de kendin seç
Elizabeth May Warner
Konu: Geri: ~Elizabeth May Carlisle~(Admin) Cuma Ekim 24, 2008 6:11 pm
ok
halleediyorum ben de seni arkadaşlara ekliyorum
Amy Béll Black
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 30 En Belirgin Özelliği: : Gözleri~ Rp Partneri: : Christopher Kevin Black Lakaplar: : Najzz,Cadu. Güç : Taraf : Ölümyiyen tabiki~Slytherin 4 Ever.<3 Galleon : 150 Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 31/10/08
Konu: Geri: ~Elizabeth May Carlisle~(Admin) Cuma Ekim 31, 2008 9:51 pm
sen ayarlarsın icon lejantta .. bana da uğra.^^
Elizabeth May Warner
Konu: Geri: ~Elizabeth May Carlisle~(Admin) Cuma Ekim 31, 2008 10:07 pm
Tamm canum eklerim bi ara şimdi çok üşeniyorum :D:D
Amy Béll Black
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 30 En Belirgin Özelliği: : Gözleri~ Rp Partneri: : Christopher Kevin Black Lakaplar: : Najzz,Cadu. Güç : Taraf : Ölümyiyen tabiki~Slytherin 4 Ever.<3 Galleon : 150 Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 31/10/08
Konu: Geri: ~Elizabeth May Carlisle~(Admin) Cuma Ekim 31, 2008 10:08 pm
Konu: Geri: ~Elizabeth May Carlisle~(Admin) Paz Ara. 07, 2008 12:25 am
ekledim canımmm
James Lee Silver
Konu: Geri: ~Elizabeth May Carlisle~(Admin) Ptsi Mart 30, 2009 1:14 pm
Arkadaş olsak olur mu?
James Lee Silver
Konu: Geri: ~Elizabeth May Carlisle~(Admin) Ptsi Mart 30, 2009 1:20 pm
Kurgu daha heyecanlı olur hem
Elizabeth May Warner
Konu: Geri: ~Elizabeth May Carlisle~(Admin) Ptsi Mart 30, 2009 1:21 pm
hmm tamam ekliyorum o zaman.
James Lee Silver
Konu: Geri: ~Elizabeth May Carlisle~(Admin) Ptsi Mart 30, 2009 1:42 pm
Yerimi sevdim
Harry Olie Carlisle
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 31 En Belirgin Özelliği: : Cesur Rp Partneri: : Alice Cullen Lakaplar: : yok Güç : Taraf : Zay Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 05/10/08
Konu: Geri: ~Elizabeth May Carlisle~(Admin) Ptsi Mart 30, 2009 3:06 pm