Konu: Kimberly~~[Admin] Salı Ekim 07, 2008 9:36 pm
~KarakteR KaRtı~
Ad-Soyad:Kimberyl Melodia Cléméncy Béll LakaplaRı:Kim , Mel,Clem Yaş:18 Cinsiyet:Kız Doğum Tarihi:- Doğum YeRi:Londra BuRcu:Yengeç Kan DuRumu:Safkan Mesleği:Müdire Savaş TaRafı:Öy Asa:~ Mezun Olduğu/Okuduğu Bina-Okul: Rawenclaw
-FizikseL ÖzeLLikLeRi- Clem kahvernegi kıvırcık saçlı,tıpkı bir deniz gibi masmavi büyüleyici gözlere ,düzgün bir burun ve yüze sahiptir.Bayaz renlidri ve çok narindir.Küçük bir şey olsa yıpranır.Uzunca boyludur ve backalrı biraz çaptır. -KişiseL ÖzeLLikLeRi- Sevecen, zeki ,dürüst, yardım etmeyi seven insanları ve doğayı seven özelliklede çocukları sven ibridir ama kötüdür o ayrı mevzu.. -SevdikLeRi- Yeni aldığı büyücü cüppesi , asası, kedisi ve köpeği,öğrenciler,çocuklar, çikolata ,kötüler ,Lord...
-SevmedikLeri- iyiler ve iyilik meraklı küçük sebelekler,özentiler ve özenti bile olmayı becermemişler ,acı olan her şey -GüçLü YanLaRı- Mesleği,sabrı,iradesi ve azimlliği -Zayıf YanLaRı- Ağlayanlar ve üzüntülü anlar ailesi ve sevdikleri
Konu: Geri: Kimberly~~[Admin] Çarş. Ekim 15, 2008 8:27 pm
artık canavar kçk kız kardeşin oldm zuhahaha
Cornelia Watson
Mesaj Sayısı : 94 Yaş : 30 En Belirgin Özelliği: : meraklıııı xD Rp Partneri: : yokk :D Lakaplar: : Corny Güç : Taraf : < Galleon : 20 Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 08/10/08
Konu: Geri: Kimberly~~[Admin] Cuma Ekim 17, 2008 5:15 pm
ekklermisin
Joseph Phoenix
Konu: Geri: Kimberly~~[Admin] Cuma Ekim 24, 2008 5:59 pm
Beni de ekler misin
Kurgu:
Kimberly ile Joseph uzun zaman önce Hogwarts'da tanışmışlardır.Hogwarts'dan mezun olduktan sonra da Seherbaz olan Joseph ile Ölüm Yiyenlere katılan Kimberly küçük bir düello yapmışlardır.
Yer:Düşmanlardan bir yer seç artık
Sana bir kastım olduğundan değil rp'de bir iki düşman olsun
Alyson Scarlett Bell
Konu: Geri: Kimberly~~[Admin] Cuma Ekim 24, 2008 7:25 pm
kardeşin olarak eklersen sevinirim cnm
kurgu:
Kimberly ve altyson birbirleriyle çok ii anlaşan iki kız kardeştir. Çocukluktan beri hep birbirlerini korumuş, destek çıkmışlardır.Kim daha sonradan ölüm yiyen olsada aralarındaki kardeşlik baği kuvvetli olduğu için şimdilik aralarında bi gerginlik olmamıştır.
Gloria.E.Strong
Konu: Geri: Kimberly~~[Admin] Ptsi Ekim 27, 2008 11:21 pm
Beni de ekle,resmimi filtreden icon yaparsın
Amy Béll Black
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 30 En Belirgin Özelliği: : Gözleri~ Rp Partneri: : Christopher Kevin Black Lakaplar: : Najzz,Cadu. Güç : Taraf : Ölümyiyen tabiki~Slytherin 4 Ever.<3 Galleon : 150 Rpg Puanı : Kayıt tarihi : 31/10/08
Konu: Geri: Kimberly~~[Admin] Cuma Ekim 31, 2008 9:50 pm