MagicWorld-RP.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MagicWorld-RP.

Çok yeni ama çok güzel bir RPG forumu. MagicWorld.. Aramıza katılın hadi durmayın!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

.:.Masa.:.

3 posters
YazarMesaj
Elizabeth May Warner
Müdire/Gryffindor B.S/K.S.K.S Profesörü
Elizabeth May Warner

Kadın
En Belirgin Özelliği: : inatçı
Rp Partneri: : -Edward Cullen-
Lakaplar: : ...
Güç :
.:.Masa.:. Left_bar_bleue90 / 10090 / 100.:.Masa.:. Right_bar_bleue

Taraf : Zümrüdüanka Yoldaşlığı
Galleon : 150
Rpg Puanı :
.:.Masa.:. Left_bar_bleue98 / 10098 / 100.:.Masa.:. Right_bar_bleue

.:.Masa.:. Empty
MesajKonu: .:.Masa.:.   .:.Masa.:. Icon_minitimePerş. Ekim 09, 2008 5:41 pm

...
http://magicworld.yetkinforum.com/
Elizabeth May Warner
Elizabeth May Warner

Kadın
Güç :

Rpg Puanı :

MesajKonu: Geri: .:.Masa.:.   .:.Masa.:. Icon_minitimePtsi Haz. 15, 2009 1:05 pm

Yorucu bir alışverişin ardından dinlenmek için bir yer arıyorduk. Ellerimizde çantalarla günün yorgunluğunu atmak için ikimizde soğuk kaymak biralarının hayalini kuruyorduk. Yada sadece ben mi demeliyim. Ben yorgunluktan ölürken Rosalie hala enerjik bir şekilde yanımda yürüyordu. Çantaların çoğuda onun elindeydi. Bende yalnızca iki tane vardı. Bıraksam onlarıda alıcaktı ama izin vermedim. Üç süpürge bize gözüktüğünde rahat koltukların hayalini kurarak adımlarımı hızlandırdım. Kapıyı benim için Rose açtı. Ama içerisi hiçte beklediğim gibi değildi. Tıklım tıklım doluydu. Basık bir hava vardı içerde. Pencerenin önündeki boş 4 kişilik masaya koştum hemen. Sandalyeye kendimi atıverdim. Elimdeki iki çantatıyıda yanımdaki sandalyeye bırakıverdim. Rosalie'de hemen karşıma oturdu. Birden onun ne kadar güzel olduğunu tekrar anladım. Pencereden sızan günün bittiğinin sinyallerini veren zayıf ışıklar teninde parlıyordu. Kendime ve diğer masalardaki kızlara acıdım. Gerçekten sönük kalıyorduk. Ama ben halimden yinede memnundum. Dikkat çekmekten hiç hoşlanmadığım için Rosalie'nin güzelliğinin yanımda olmasından mutluydum. Kapıdan girdiğimiz andan itibaren herkes ona baktığı için kimse beni fark etmemişti. Bende saçma sapan sorulara maruz kalmamıştım. Rosalie'ye doğru eğildim.

"Rose, artık eve gitsek... Benden bu kadar daha fazla gezersek bana bir bacak borcun olacak"

diye söylendim. Eve gidip uyumak istiyordum. Bu yapılan düğün hazırlıklarının gözümde hiç değeri yoktu. Birazdan Esme'de gelecekti. Oda başka alışveriş yerindeydi. İş bölümü yaparak hallediyorlardı. Bende konu mankeni gibi oturup onaylıyordum. Benim işim en kolayıydı. Ama en çok ben yoruluyordum.
Rosalie Cullen

Rosalie Cullen

En Belirgin Özelliği: : Sinirli
Güç :
.:.Masa.:. Left_bar_bleue80 / 10080 / 100.:.Masa.:. Right_bar_bleue

Rpg Puanı :
.:.Masa.:. Left_bar_bleue0 / 1000 / 100.:.Masa.:. Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: .:.Masa.:.   .:.Masa.:. Icon_minitimePtsi Haz. 15, 2009 1:23 pm

Herşey muhteşem gidiyordu. Düğün hazırlıklarına aralıksız devam ediyordu Rose. May'le yaptıkları bu alışverişin ardından davetiyelerin ne durumda olduğunu öğrenmeye gidecekti. Ardındanda May ve Edward için düğün hediyesi almaya gitmeyi planlıyordu. Bunları eğer bugün yaparsa yarında kalan alışverişleri halledebilirdi. Rose Edward ve May'in mutlu olmasını herkesten çok istiyordu. Bunun için ne gerekiyorsa hepsini yapacaktı ve bunları en mükemmel şekliyle yapacaktı. Büyü dünyasında herkes onların düğününü konuşmalıydı. Herkes May'in güzelliğine hayran kalmalıydı. Birlikte yürüdüğü May'e baktı Rose. Yorulduğu belliydi. Bugünkü alışveriş kotasını doldurmuştu anlaşılan. Beraber üç süpürgeye girdiler. Pencere kenarındaki masaya geçtiklerinde May adeta kendini sandalyeye atmıştı. Rosalie bundan sonraki alışverişlere onu götürmesek mi diye düşündü. Esme birazdan burda olurdu. Birlikte May'i eve bırakıp sonra alışverişe devam etmeleri en mantıklı seçenek gibi duruyordu.

Rose, artık eve gitsek... Benden bu kadar daha fazla gezersek bana bir bacak borcun olacak

May bunu söyledikten sonra gerçektende bunun mantıklı bir yol olduğunu gördü. Gülümsedi ve :

"Pekala, bacakların sende kalsın seni eve bırakalım ve bizde kalanları almaya gidelim oldu mu? "

Şimdi onun yüzünede gülümseme yayılıyordu. Bu Rose'u sevindirmişti. Esme gelene kadar içmesi için ona bir kaymak birası söyledi.
Elizabeth May Warner
Elizabeth May Warner

Kadın
Güç :

Rpg Puanı :

MesajKonu: Geri: .:.Masa.:.   .:.Masa.:. Icon_minitimePtsi Haz. 15, 2009 2:06 pm

"Pekala, bacakların sende kalsın seni eve bırakalım ve bizde kalanları almaya gidelim oldu mu? "

Bunlar duymak gülümsememe neden oldu. Gelen kaymak birası ise sevincimi ikiye katladı. Bir yudum aldıktan sonra masada duran Gelecek Postasını fark ettim. Manşetlere bir göz atmaya karar verdim. Bir Röportaj. Joseph'le. Hemen bir göz attım. Sinirlendiğimi fark ettim. İlk sorunun yanıtını okuyunca. Herşey bu kadar ortadayken yalanlamakla ne yapmaya çalışıyordu. İnsanları kandırmakta ne oluyordu şimdi? Gazeteyi hemen katlayıp çantama tıktım. Rahatça sinirlenebileceğim bir yerde-evde- okumaya karar verdim. Merakla beni izleyen Rosalie'ye güven dolu bir bakış attım ve:

" Bir başlık dikkatimi çekti. Zaten evde yapacak birşey de yok. Bende haberlerden uzak kalmamalıyım öyle değil mi?"

Rosalie birşey söyleyecek gibi oldu. Ama sonra bakışları kafamın üstünde bir yere odaklandı. Arkamı döndüm ve Esme'nin bize doğru geldiğini gördüm. Gülümsedim. Şimdi içerdeki herkes onu izliyordu.
Esme Cullen

En Belirgin Özelliği: : ..
Güç :

Rpg Puanı :

MesajKonu: Geri: .:.Masa.:.   .:.Masa.:. Icon_minitimePtsi Haz. 15, 2009 4:01 pm

Dar sokaktan çabucak sıyrıldı. Üç süpürge sadece birkaç metre ilerideydi. Yavaşladı ve insanlar gibi yürümeye başladı. Elinde birçok çanta vardı ve daha yenilerinide birazdan ekleyecekti. Cafenin önüne geldiğinde yavaşça içeri süzüldü. Kısa bir süre masaları taradıktan sonra Rosalie'yle göz göze geldi. Birkaç saniye sonra May'de arkasını dönüp ona baktı. Gülümsüyordu. Esme'de en içten gülümsemesiyle yanıt verdi ona. Yanlarına gittiğinde

"Merhaba kızlar, Tatlım oldukça yorgun görünüyorsun. Rosalie fazla gezdirdi heralde. İstersen seni eve bırakalım."

dedi. May'in ve Rosalie'nin mimiklerinden doğru düşündüğünü anladı. May'in yanında duran sandalyedeki çantaları aldı. Vakit kaybetmeden May'i eve bırakıp alışverişe devam etmek istiyordu. Rosalie ve May de usul usul masadan kalktılar. Üçü birlikte meraklı bakışların arasında Üç Süpürgeyi terk etti.

.:.Masa.:.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» .:.Masa.:.
» ~~Masa 5~~